Πέμπτη 22 Απριλίου 2021
x

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΛΜΩΠΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

Η διοίκησης της ομάδας από την Αριδαία ανακοίνωσε πως αποφασίσθηκε η λήψη μέτρων προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια τάξη για την αποφυγή επεισοδίων

Για την είσοδο των φιλάθλων τόσο του Αλμωπού όσο και για αυτούς του φιλοξενούμενου Ηρακλή ενημέρωσαν με ανακοίνωσή τους οι γηπεδούχοι.

Χαρακτηριστικά, η διοίκηση της ομάδας από την Αριδαία αναφέρει:

«Μεγάλος αριθμός φιλάθλων αναμένεται να βρεθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας την Τετάρτη 17/1/2018 στις 15:00 για την αναμέτρηση του Αλμωπού με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και αποφασίσθηκε η λήψη μέτρων προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια τάξη και να αποφευχθούν κάθε είδους επεισόδια.

Αρχικά, η θύρα του σταδίου θα είναι ανοικτή δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν είναι υποχρεωμένοι να φέρουν μαζί την Αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο.

Ορίσθηκε η είσοδος του κοινού να γίνεται από την κεντρική είσοδο του σταδίου η οποία βρίσκεται επί της συμβολής των οδών Κωνσταντινουπόλεως με Λεωφ. Ξενιτίδη.

Εκεί θα διαχωρίζονται οι φίλαθλοι του Αλμωπού από αυτούς του Γηραιού. Οι γηπεδούχοι θα καταλάβουν τις θέσεις τους στην κερκίδα ενώ οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι θα προσέλθουν μεμονωμένα, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την βορειοανατολική (αριστερή) μεριά της κεντρικής εισόδου.

Κατά την προσέλευση του κόσμου θα πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι σε δύο ζώνες περιμετρικά του σταδίου ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή επικίνδυνων αντικειμένων καθώς και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Απαγορεύεται στους φιλάθλους να φέρουν οποιοδήποτε διακριτικό ομάδας καθώς και κάθε είδους πανό ή πινακίδα με υβριστικό ή προκλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Ζητείται η συνεργασία όλων για την ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ