Skip to main content

Οδηγίες της Βίντι στους οπαδούς της ενόψει ΠΑΟΚ και Τούμπας

Η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας ενημέρωσε τους υποστηρικτές της αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τον ευρωπαϊκό αγώνα στη Θεσσαλονίκη

Σε ενημέρωση προς τους οπαδούς της αναφορικά με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League έδωσε η Βίντι.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας αναφέρει:

«Στις 25 Οκτωβρίου στις 22:00, θα φιλοξενηθούμε από τον ΠΑΟΚ, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και για τις ανάγκες των οπαδών μας εξασφαλίσαμε εισιτήρια τα οποία θα πωλούνται στη Θεσσαλονίκη.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως και στο ματς με την Τσέλσι στο Λονδίνο, τα εισιτήρια του αγώνα, θα πωλούνται σε ειδικό σημείο στη Θεσσαλονίκη και θα είναι διαθέσιμα μόνο την ημέρα του αγώνα από τις 18:00 έως και τις 21:00 στο ξενοδοχείο Metropolitan.

H τιμή των εισιτηρίων θα είναι ενιαία στα 15 ευρώ και δεν χρειάζεται η κάρτα μέλους του συλλόγου αλλά είναι απαραίτητα τα προσωπικά έγγραφα του καθενός, όπως ταυτότητα, όνομα και αριθμός διαβατηρίου.

Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και μόνο οι οπαδοί που ταυτοποιηθούν προσωπικά, θα γίνουν κάτοχοι των εισιτηρίων».