Skip to main content

Κυκλοφοριακό χάος στη Θεσσαλονίκη: Ολικό μπλακ άουτ σε κέντρο και Περιφερειακή (φωτο+vid)

Οδήγηση για... γερά νεύρα σήμερα σε ολόκληρη σχεδόν την πόλη - Σημειωτόν και απίστευτες καθυστερήσεις σε κέντρο και ανατολικά, κόκκινη η Περιφερειακή

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί, για μία ακόμη μέρα, σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης καθώς και στην Περιφερειακή Οδό από νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Ο όγκος των οχημάτων που κινείται στους δρόμους την πρώτη εργάσιμη ημέρα της εβδομάδας σε συνδυασμό με έργα, παράνομες σταθμεύσεις και μικροπροβλήματα δημιουργούν απίστευτες καθυστερήσεις σε δρόμους στο κέντρο της πόλης, στα ανατολικά και στον Περιφερειακό.

Διαβάστε ακόμη: Γιατί επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο καθημερινά στη Θεσσαλονίκη – Τι λέει η Τροχαία

Παράλληλα, έχει... φρακάρει και η Περιφερειακή Οδός Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς δυτικά, από τη συμβολή της με τη ΕΟ Μουδανιών μέχρι και μετά τον κόμβο Αγίου Παύλου. Ως αποτέλεσμα, στο κόκκινο είναι η κίνηση των οχημάτων και σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμαριάς και του Φοίνικα.

Με πολλή υπομονή πρέπει να οπλιστούν και οι οδηγοί που κινούνται σε Βούλγαρη, Κ. Καραμανλή, Λεωφόρο Νίκης, Λεωφόρο Στρατού, Βασ. Όλγας, Γ' Σεπτεμβρίου, Ολυμπιάδος και φυσικά Τσιμισκή. Γερανός της τροχαίας μάλιστα σαρώνει από νωρίς το πρωί την Τσιμισκή, μαζεύοντας τα παράνομα παρκαρισμένα στις λεωφορειολωρίδες, γεγονός που επιτείνει το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Σημειώνεται πως στο τμήμα της Καραμανλή μπροστά από το Ιπποκράτειο και προς δυτικά, έως τη συμβολή με την οδό Κατσιμίδη, γίνονται έργα, με αποτέλεσμα η διέλευση από το σημείο να διεξάγεται από μόλις μία λωρίδα.