Skip to main content

Οδηγό Σταδιοδρομίας για τους μαθητές από το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Ο οδηγός για τις πανελλήνιες εξετάσεις, για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, για το νέο εκπαιδευτικό σύστημα, για τις πανεπιστημιακές σχολές

Σε μια εποχή κατά την οποία οι μαθητές έχουν ανάγκη από διαρκή και έγκυρη ενημέρωση σε εκπαιδευτικά θέματα, καθώς οι εξελίξεις στον χώρο της εκπαίδευσης, της κοινωνίας, αλλά και της οικονομίας είναι μεγάλες, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» εκτιμά ότι είναι ακόμη πιο απαραίτητη η σωστή καθοδήγηση των μαθητών του Λυκείου.

Αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των παιδιών, πρωτοπορεί, για μια ακόμα φορά, και προσφέρει αποκλειστικά στους μαθητές του την Premium εκδοχή του ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού οδηγού σπουδών από τον Σύμβουλο Σταδιοδρομίας, κ. Στρατηγάκη.

Ο Οδηγός Σταδιοδρομίας περιέχει όλα όσα αναζητούν οι μαθητές και οι γονείς τους για τις εξετάσεις, τις σπουδές και τα επαγγέλματα.

Με αυτόν τον τρόπο, αλλά και με την πολύτιμη βοήθεια του Υπεύθυνου του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κολεγίου μας, εξασφαλίζουμε στους μαθητές μας άμεση ενημέρωση για θέματα που αφορούν:

τη λειτουργία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,
τον τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ - ΤΕΙ και τις Πανελλήνιες εξετάσεις,
την ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού,
τις σπουδές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό (προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές),
τις μετεγγραφές,
τα  διάφορα επαγγέλματα.

Στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση, «φροντίζουμε, ώστε οι μαθητές μας να είναι σωστά ενημερωμένοι και να επιλέγουν όλα όσα αφορούν το μέλλον τους, έχοντας στη διάθεσή τους τα καλύτερα και αποδοτικότερα εργαλεία».