Skip to main content

ΟΕΕ για επίθεση: Ανοίγει η συζήτηση για φύλαξη σε ΔΟΥ και Υπηρεσίες

Το περιστατικό ανοίγει τη συζήτηση για την ενίσχυση των μέτρων φύλαξης και ασφάλειας των ΔΟΥ και των δημοσίων υπηρεσιών, τονίζει το Επιμελητήριο

Άνανδρη και απόλυτα καταδικαστέα χαρακτηρίζει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό τριών υπαλλήλων του εφοριακού καταστήματος.

«Το περιστατικό αυτό ανοίγει τη συζήτηση για την ενίσχυση των μέτρων φύλαξης και ασφάλειας των ΔΟΥ και των δημοσίων υπηρεσιών, που έχουν συναλλαγές με το κοινό», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το ΟΕΕ σε σχετική ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου:

«Η άνανδρη επίθεση εναντίον υπαλλήλων της ΔΟΥ Κοζάνης, οι οποίοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, είναι απόλυτα καταδικαστέα.

Στεκόμαστε δίπλα στο σύνολο των συναδέλφων μας στην Κοζάνη και στις οικογένειες των νοσηλευομένων.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος δηλώνει ότι είναι και θα είναι απέναντι σε οποιαδήποτε έκφραση βίας εναντίον λειτουργών του Δημοσίου.

Το περιστατικό αυτό ανοίγει τη συζήτηση για την ενίσχυση των μέτρων φύλαξης και ασφάλειας των ΔΟΥ και των δημοσίων υπηρεσιών, που έχουν συναλλαγές με το κοινό.

Είμαστε στη διάθεση της Πολιτείας για να συμβάλλουμε με τις προτάσεις μας».