Τετάρτη 22 Μαΐου 2019
x

ΟΕΕΘ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΟΡΤΩΝ

Οι αποκαρδιωτικές εικόνες προβάλλονται σε όλο τον κόσμο δημιουργώντας τραγική εντύπωση σε όσους τα παρακολουθούν, αναφέρει η Ομοσπονδία

Την απερίφραστη καταδίκη της για τα χθεσινά επεισόδια που «αμαυρώνουν τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ).

«Εν μέσω εορταστικής περιόδου και σε μία δύσκολη οικονομικά συγκυρία η αγορά της πόλης μας δέχθηκε ακόμα ένα χτύπημα και ταυτόχρονα οι αποκαρδιωτικές εικόνες προβάλλονται σε όλο τον κόσμο μέσω των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων δημιουργώντας τραγική εντύπωση σε όσους τα παρακολουθούν», αναφέρει η Ομοσπονδία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης καταδικάζει απερίφραστα τα χθεσινά, πρωτοφανούς αγριότητας επεισόδια τα οποία αμαυρώνουν την μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και για ακόμη μια φορά δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην πόλη μας.

Είναι θλιβερό γεγονός πως υπάρχει εκμετάλλευση τέτοιων επετείων μνήμης από ακραία, περιθωριακά και παραβατικά στοιχεία τα οποία μόνη πρόθεση έχουν την δημιουργία επεισοδίων, τις βιαιοπραγίες και την καταστροφή.

Για ακόμη μια φορά το κέντρο της Θεσσαλονίκης έγινε πεδίο μάχης με τραυματισμούς πολιτών και εκτεταμένες καταστροφές περιουσιών ενώ φυσικά από τις πρωινές ώρες ήταν απροσπέλαστο για τους πολίτες.

Εν μέσω εορταστικής περιόδου και σε μία δύσκολη οικονομικά συγκυρία η αγορά της πόλης μας δέχθηκε ακόμα ένα χτύπημα και ταυτόχρονα οι αποκαρδιωτικές εικόνες προβάλλονται σε όλο τον κόσμο μέσω των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων δημιουργώντας τραγική εντύπωση σε όσους τα παρακολουθούν.  

Ζητούμε την παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων για τα χθεσινά έκτροπα και την ανάληψη ευθύνης από όλους τους αρμόδιους φορείς ώστε να σταματήσει επιτέλους αυτή η νοσηρή κατάσταση που παρατηρείται ακόμα πιο έντονα τον τελευταίο καιρό σε εκδηλώσεις μνήμης και ειρηνικές διαμαρτυρίες και μόνο ζημία δημιουργεί στην Θεσσαλονίκη και την κοινωνία μας».
 
 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ