Skip to main content

Οι αγροτικές κινητοποιήσεις δεν αποθάρρυναν τους επισκέπτες της Furnidec

Οι αγροτικές κινητοποιήσεις, όπως φαίνεται, δεν επηρέασαν την 4η Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση Επίπλου Furnidec Business, που κατάφερε να σημειώσει αύξηση εμπορικών επισκεπτών κατά 30%.
Οι αγροτικές κινητοποιήσεις, όπως φαίνεται, δεν επηρέασαν την 4η Διεθνή Επαγγελματική Έκθεση Επίπλου Furnidec Business, που κατάφερε να σημειώσει αύξηση των επισκεπτών της 4% και κυρίως των εμπορικών επισκεπτών, που άγγιξε το 30%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, την έκθεση επισκέφθηκαν 4.847 επισκέπτες, εκ των οποίων οι 2.429 ήταν εμπορικοί. Επισκέπτες προσήλθαν από την Αλβανία, την Αργεντινή, τη Βουλγαρία, τη Γερμανία, την Ιταλία , την Κίνα, την Κύπρο, τη Λιβύη, την Ουγγαρία, τη Ρωσία, τη Σερβία, την Τουρκία και την πΓΔΜ.

Παρά τα μεταφορικά προβλήματα, αύξηση καταγράφηκε και στη συμμετοχή των εκθετών, που όπως υπολογίζεται ήταν συνολικά 180 έναντι 160 στην περσινή διοργάνωση, που προέρχονταν από την Ελλάδα και άλλες οκτώ χώρες: Ιταλία, Ινδία, Μαλαισία, Ινδονησία, Πακιστάν, Δανία, Βέλγιο και Ολλανδία.

Βραβεύσεις καλύτερων συμμετοχών

Δεκατέσσερις συμμετοχές ξεχώρισαν και επιβραβεύτηκαν για την αρτιότητα και υψηλή αισθητική της συμμετοχής τους στην 4η  FURNIDEC BUSINESS.

Συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν επτά Βραβεία Καλύτερης Δημιουργίας, τέσσερις Έπαινοι και τρία Ειδικά Βραβεία Διοργανωτή σε ισάριθμες επιχειρήσεις, που διακρίθηκαν για τη συμμετοχή τους:

- Τα Βραβεία Καλύτερης Δημιουργίας απονεμήθηκαν στις επιχειρήσεις:  ΧΑΡΙΣΜΑ ΕΠΙΠΛΟ – ELITE, AΛΤΟ – ΣΤΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ , ΑΦΟΙ ΤΑΚΑ Ο.Ε., ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ Δ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ, ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ Γ. ΑΒΕΕ, ΣΑΛΤΑΣ ΕΠΙΠΛΟ και ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.  

- Οι Έπαινοι απονεμήθηκαν στις επιχειρήσεις: ΑΦΟΙ Ν. ΞΕΝΟΥ Ο.Ε., ΕΠΩΝΗΜΑ, ΑΛΜΠΑΝΗΣ Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε. – COMFORT CASA και ΚΑΠΟΥΣΟΥΖΗΣ ΕΠΕ

- Tα Ειδικά Βραβεία Διοργανωτή στις επιχειρήσεις:  ΕΛΙΤ ΣΤΡΩΜ ΑΒΕΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΕΠΙΠΛΟ Α.Ε. - INTERIO και ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε.-FAB.