Skip to main content

Oι Betarades προτείνουν: Βάζει δύσκολα η Κολομβία!

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει επιλογή από τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ν. Αμερικής-Στις 21:00 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Φενερμπαχτσέ.

Συνέχεια στους αγώνες εθνικών ομάδων δίνεται στο σημερινό (07/10) ποδοσφαιρικό κουπόνι. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει επιλογή από τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αμερικής. Όπως και μία ακόμη δυνατή για το ματς του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα. Μπορείτε να βρείτε πλήθος αγορών για τις αναμετρήσεις της ημέρας στη vistabet.

Στις 02:00, η Ουρουγουάη υποδέχεται την Κολομβία για τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αμερικής.

Χωρίς ήττα παραμένει στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια των προκριματικών η Ουρουγουάη. Έρχεται από την εντός έδρας νίκη κόντρα στο Εκουαδόρ (1-0), την οποία ζορίστηκε να πάρει, καθώς το τέρμα της μπήκε στις καθυστερήσεις. Πολύτιμες είναι οι επιστροφές των Σουάρες και Καβάνι. Δεν έχει χάσει τα εφτά της τελευταία ματς η Κολομβία στα προκριματικά. Κατάφερε να πάρει με άνεση τη νίκη επί της Χιλής εντός έδρας (3-1) χωρίς να κινδυνέψει. Με Κουαδράδο και Ντίας αναμένεται να βάλει δύσκολα στη σημερινή της αντίπαλο. Θα προτιμήσουμε, λοιπόν, το Χ2 σε απόδοση 1.83.

Στις 21:00, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Φενερμπαχτσέ για τη 2η αγωνιστική της Euroleague.

Δεν πατάει καλά ο Παναθηναϊκός, που έχασε από τη Μονακό εκτός έδρας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με 75-63. Ακολούθησε η αναπάντεχη ήττα για την ομάδα του Πρίφτη στο πρωτάθλημα από τον Άρη με 81-71 στη Θεσσαλονίκη. Η Φενερμπαχτσέ κατάφερε να κερδίσει με δυσκολία στο γήπεδό της με 61-57 τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν είχε προβλήματα στο εγχώριο πρωτάθλημα απέναντι στην Πετκίμ με τη νίκη της με 71-63. Το μεταξύ τους ματς αναμένεται "σφιχτό" και θα ποντάρουμε στο Under 152.5 σε απόδοση 1.90.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης!