Skip to main content

«Οι δρόμοι δεν μένουν ανοιχτοί με υποσχέσεις και ευχολόγια»

Επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών, Γ.Ραγκούση έστειλε ο νομάρχης, Π. Ψωμιάδης, σχετικά με τις καθυστερήσεις στην πρόσληψη χειριστών μηχανημάτων μέσω ΑΣΕΠ στη νομαρχία Θεσσαλονίκης.
Επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννη Ραγκούση, έστειλε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, σχετικά με τις καθυστερήσεις στην πρόσληψη χειριστών μηχανημάτων μέσω ΑΣΕΠ στη νομαρχία Θεσσαλονίκης.

«Είμαστε αναγκασμένοι να επανέλθουμε στο θέμα καθώς λύση δεν δόθηκε, παρά την επιστολή που σας στείλαμε στις 4-2-2010, με την οποία σας επισημαίναμε το πρόβλημα», τονίζει στην επιστολή του ο νομάρχης, υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε ιδιώτες, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες του νομού μας».

«Οι δρόμοι δεν μένουν ανοιχτοί με υποσχέσεις και ευχολόγια. Δεν είναιδυνατόν η Θεσσαλονίκη να αφήνεται γυμνή στο έλεος του χιονιά και οιπολίτες του νομού μας να υφίστανται τις οικονομικές επιπτώσεις από τηνκρατική απρονοησία. Καλή η ανοιχτή διακυβέρνηση, αλλά μας χρειάζονταικαι οι ανοιχτοί δρόμοι», καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης.