Skip to main content

«Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο»

Λίγες μέρες μετά το επεισοδιακό διαζύγιο, ο Παν. Ψωμιάδης δώρισε στον Γ. Καρατζαφέρη δύο βιβλία, το εκ των οποίων είχε ιδιαίτερα συμβολικό τίτλο, «Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο».
Της Χρύσας Κυριακού

Με χαμόγελα και δώρα υποδέχθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη στο περίπτερο της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ. Λίγες μέρες μετά το επεισοδιακό διαζύγιο των δυο αντρών, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δώρισε στον Γ. Καρατζαφέρη δύο βιβλία, το εκ των οποίων είχε ιδιαίτερα συμβολικό τίτλο, «Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο».

«Κάθε χρόνο ερχόμουν στο περίπτερο της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, δεν θα μπορούσα να λείπω φέτος, το κάνω όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Αναφερόμενος όμως στην απόφασή να αποσύρει τη στήριξή του στον Παν. Ψωμιάδη, υπογράμμισε: «Ο Παναγιώτης παραμένει φίλος μου, αλλά πάνω απ΄ όλα είναι η αξιοπρέπειά μας, που κάποιοι προσπάθησαν να διαρρήξουν». «Σου δίνω καλό συναγωνιστή», είπε στον Παναγιώτη Ψωμιάδη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δείχνοντας τον Κυριάκο Βελόπουλος, που ήταν παρών.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, που συνοδευόταν από τον Κ. Βελόπουλο, τον Άγ. Κολοκοτρώνη και τον Αστ. Ροντούρη, περιηγήθηκε στη ΔΕΘ, όπου επισκέφθηκε τα περίπτερα της Αστυνομίας, του ΠΑΟΚ, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του ΚΕΘΕΑ, ενώ αργότερα συναντήθηκε και τη διοίκηση της Helexpo.