Skip to main content

Οι προεκτάσεις του ντέρμπι της Τούμπας

Γιατί το φετινό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια των δυο ομάδων την τελευταία δεκαετία. Η αθλητική επικαιρότητα με το βλέμμα του Τάσου Πακλατζή

Οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί είναι ένας σοβαρός παράγοντας στην οικονομία ενός αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚΟλυμπιακού που αν έχει νικητή δίνει πολλά οφέλη σε όποιον τον κερδίσει.

Για τον ΠΑΟΚ η νίκη σημαίνει αυτόματα αναγέννηση και σπάσιμο μιας δυσμενούς παράδοσης για τον σύλλογο. Παράλληλα, η ομάδα ανακτά ένα μεγάλο μέρος του αυτοσεβασμού που την διέκρινε στην περσινή σεζόν, δίνοντας συγχρόνως ξανά όραμα στον κόσμο.

Όλοι στον σύλλογο γνωρίζουν πώς η ευκαιρία είναι μεγάλη. Δίνεται η ευκαιρία να ξεπεραστεί η καχυποψία που επικρατεί στο πρόσωπο του προπονητή και να επιστρέψει η εμπιστοσύνη στο οικοδόμημα.
Όλα αυτά που περιγράφουμε ενδέχεται να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα σε περίπτωση αποτυχίας σε συνδυασμό πάντα με την παρουσία ενός διαιτητή που για την δική κυρίως υστεροφημία πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Σκέψεις για το γήπεδο

Μετά το αθλητικό κέντρο, μια από τις προτεραιότητες των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι το γήπεδο. Όπως και στις δυο άλλες ομάδες της πόλης η κατασκευή νέων σταδίων είναι ένα θέμα το οποίο βρίσκεται πολύ ψηλά στην ιεραρχία των θεμάτων που απασχολούν τους διοικούντες.
Στον ΠΑΟΚ μάλιστα, η ιδέα της ανακατασκευής του γηπέδου στον χώρο που ήδη βρίσκεται είναι κάτι που μελετάται τελευταία και εφόσον ξεπεραστούν κάποια ουσιαστικά και δύσκολα προβλήματα γραφειοκρατικού και μη χαρακτήρα θα προχωρήσει.

Ο Άρης «δένει» τον βασικό του κορμό

Μετά τον Νέτο σειρά παίρνουν οι Νασούτι, Κάμπορα στις επεκτάσεις των συμβολαίων ποδοσφαιριστών που επιχειρεί η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης. Στόχος να συντηρηθεί ο βασικός κορμός και παράλληλα να ενισχυθεί με τον καλύτερο τρόπο για την δημιουργία μιας ομάδας με πολύ υψηλές προσδοκίες τα επόμενα χρόνια.
Αγωνιστικά, η εμφάνιση και το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Γαλατασαράι δεν ήταν ότι καλύτερο για τους κίτρινους οι οποίοι έχουν στόχο την νίκη στο ΟΑΚΑ.

Στο Καυταντζόλειο τα δεδομένα είναι άλλα. Ο κόσμος θα απουσιάζει για πρώτη φορά από την ημέρα που συστάθηκε η λίγκα, ωστόσο η Λάρισα δεν τρομάζει. Την ίδια ώρα η κρίση δεν λέει να εκτονωθεί, με αποτέλεσμα η στάση της διοίκησης για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα αυτόν της Καβάλας αναφορικά με τα εισιτήρια, να αποτελεί κίνηση καλής διάθεσης ή το αντίθετο με τους οργανωμένους.  

Τάσος Πακλατζής

Business Story
Off