Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021
x

OK!THESS: ΔΩΡΕΑΝ WEBINARS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Τα διαδικτυακά σεμινάρια έχουν σκοπό να ενισχύσουν τις δεξιότητες των νέων επιχειρηματιών και να τους προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις.

Μια σειρά από δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια με τίτλο «Power Up Your Business» ξεκινούν μαζί ο Οργανισμός The People's Trust από κοινού με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας OK!Thess.

Τα σεμινάρια έχουν σκοπό να ενισχύσουν τις δεξιότητες των νέων επιχειρηματιών και να τους προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να ενδυναμώσουν και να οδηγήσουν την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια έχουν ως εξής:

• Τρίτη 9 Ιουνίου, 17:30: "Προκλήσεις για βιώσιμη επιχειρηματικότητα. Οι απαντήσεις και οι προοπτικές της Κυκλικής Οικονομίας και της Βιοοικονομίας - Case study της εταιρείας 3Quarters", με εισηγητή τον Καθηγητή στη Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Μάριο Τρίγκα και συνομιλητές τους ιδρυτές της εταιρείας 3Quarters.
   
• Τρίτη 30 Ιουνίου, 17:30: "Agile way of working - Εργάσου ευέλικτα", με εισηγητή τον Νίκο Δενδρή, Software Unit Manager, Microsoft Cloud Technology / International Department / SW Technical Division, Unisystems S.A..
   
• Τρίτη 7 Ιουλίου, 17:30: "Monitor, observe and learn from your competition - Strategies and tools", με εισηγήτρια την Βίκυ Ντάλλας, Ιδρύτρια 9AM Labs, New Technologies & Project Coordinator.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ: https://bit.ly/3gSywcj

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ