Skip to main content

ΟΚ!Τhess:Πώς θα μετατρέψεις μια ιδέα σε βιώσιμη επιχειρηματική πρόταση

Η πρόσκληση για την ημέρα ενημέρωσης στο ΟΚ!Τhess είναι ανοιχτή, η είσοδος ελεύθερη και το ραντεβού έχει οριστεί για τις 12 Ιουλίου, στις 19.00.

Το ΟΚ!Τhess ανοίγει τις πόρτες του και διοργανώνει ημέρα ενημέρωσης, προσκαλώντας όλες τις ομάδες που έχουν μια αρχική επιχειρηματική ιδέα και αναζητούν τρόπους και γνώση, ώστε να τη μετατρέψουν σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή, η είσοδος ελεύθερη και το ραντεβού έχει οριστεί για την Πέμπτη 12 Ιουλίου, στις 19.00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το OK!Thess, για την προσφορά του στις ομάδες που το επιλέγουν, τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει αλλά και τους τρόπους συμμετοχής στο πρόγραμμα στον κύκλο της επόμενης περιόδου.

Να σημειωθεί ότι το OK!Thess έχει τον ρόλο μιας προθερμοκοιτίδας/επιταχυντή για startups, και αυτόν του καταλύτη ενός οικοσυστήματος καινοτομίας στην Θεσσαλονίκη. Στόχος του είναι προσφέρει χώρο και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τεχνικής υποστήριξης σε ομάδες ανθρώπων με καινοτόμες ιδέες, βοηθώντας τους να αναπτύξουν ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο και να έρθουν σε επαφή με την αγορά καθώς και την δημιουργική επιχειρηματική κοινότητα της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες, για απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν και γνωριμία με την ομάδα, σας προσκαλούμε την Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, στις 19.00, Κομοτηνής 2, (Είσοδος: Κυδωνιών & Μαρίας Κάλλας). Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: http://okthess.gr
Facebook: OKThess
Instagram: OK!Thess
Twitter: @ok!Thess