Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
x

OK!THESS:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ THESSALONIKI DEMO DAY - SPRING 2019

Τα Thessaloniki Demo Days είναι ειδικά events από το OK!Thess για να επιτρέψουν τη δικτύωση μεταξύ νεοφυών επιχειρήσεων και επενδυτών

Το OK!Thess προσκαλεί startups και ομαδες που θέλουν να παρουσιάσουν την επιχειρηματικη τους προσπάθεια σε επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετέχουν στο Thessaloniki Demo Day που διοργανώνεται στις 19 Μαρτίου 2019.

1. Τι είναι το Thessaloniki Demo Day

Τα Thessaloniki Demo Days είναι ειδικά events που διοργανώνονται από το OK!Thess για να επιτρέψουν τη δικτύωση μεταξύ νεοφυών επιχειρήσεων και επενδυτών κεφαλαίων επιχειρηματικού ρίσκου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέσα στο 2018 διοργανώθηκαν τρία Demo Days στο OK!Thess: στις 20 Ιανουαρίου, 18 Μαιου και 23 Οκτωβρίου. Στα event αυτα συμμετείχαν 48 startups που έκαναν πάνω από 100 συναντήσεις με εκπροσώπους επενδυτικών σχημάτων, οι οποίες ακολουθήθηκαν από επενδύσεις ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ μέχρι σήμερα.

Στους επενδυτές που συμμετείχαν περιλαμβάνονται εκπρόσωποι των BigPi VC, Uni.fund, Metavallon VC, Velocity Partners, VentureFriends, NBG Seeds, Anthology Ventures, CEO Angels Club, LAUNCHub Ventures, Cross Border Angels, Adrion Business Angels Network και ιδιώτες επενδυτές όπως η Marina Hatsopoulos και ο Άγγελος Αγγέλου.

2. Προϋποθέσεις συμμετοχής

Μόνη ουσιαστική προϋπόθεση για την συμμετοχή μιας νεοφυούς επιχείρησης στο Thessaloniki Demo Day είναι η προσπάθεια της να έχει φτάσει στο κατάλληλο επίπεδο ωριμότητας και προετοιμασίας ώστε η ιδρυτική ομάδα να μπορεί να παρουσιάσει ολοκληρωμένα μια επενδυτική πρόταση.

Οι ομάδες δεν είναι υποχρεωτικό να προέρχονται από το πρόγραμμα επιτάχυνσης και προθερμοκοίτησης του OK!Thess. Η πρόσκληση συμμετοχής είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε ομάδα από οποιαδήποτε τοποθεσία. Επίσης δεν είναι υποχρεωτικό για μια ομάδα να εμφανίζεται σε επενδυτές για πρώτη φορά.

3. Διαδικασία συμμετοχής

Η διαδικασία συμμετοχής διαμορφώνεται ως εξής. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους. Στην συνέχεια οι αιτήσεις θα αποσταλούν στους επενδυτές προς αξιολόγηση. Οι επενδυτές θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σχετικά με το ποιες ομάδες επιθυμούν να συναντήσουν σε 1-1 meetings. Με βάση το σχετικό ενδιαφέρον θα κλειστούν τα ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους. Οι ομάδες που θα κληθούν για συναντήσεις με τους επενδυτές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δύο σεμινάρια προετοιμασίας για financials και pitching.

Το χρονοδιάγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

    Υποβολή της περιγραφής της εταιρειας στην παρακάτω φόρμα: https://goo.gl/forms/MynUlrgtyrTrjHI43
    Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος: 26 Φεβρουαρίου 2019

    Ενημέρωση ομάδων για το πρόγραμμα τον συναντήσεων: 8 Μαρτίου 2019

    Σεμινάρια προετοιμασίας των ομάδων (Financials και Pitching): 13 και 15 Μαρτίου 2019

    Demo Day: 19 Μαρτίου 2019

4. Περισσότερες πληροφορίες

mail@okthess.gr

Τηλ.επικοινωνίας 231331-7303

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ