Skip to main content

Οκτώ συλλήψεις και 18 προσαγωγές στο ντέρμπι αιωνίων που διεκόπη

Οκτώ συλλήψεις και δεκαοκτώ προσαγωγές οπαδών του Παναθηναϊκού υπήρξαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων εντός και εκτός ΟΑΚΑ.

Σε οκτώ συλλήψεις και δεκαοκτώ προσαγωγές οπαδών του Παναθηναϊκού προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν εντός και εκτός ΟΑΚΑ και οδήγησαν στη διακοπή του ντέρμπι των αιωνίων, στο 72' λεπτό της αναμέτρησης, και ενώ ο Ολυμπιακός προηγείτο με 0-1.

Οι συλλήψεις αυτές μάλιστα είναι πιθανόν να αυξηθούν καθώς στη διάθεση των αρχών είναι πλέον και βίντεο από τη στιγμή των επεισοδίων που διακρίνονται αρκετοί εκ των ταραξιών.

Η αστυνομία αναμένεται να εξετάσει τα βίντεο και εν συνεχεία να κινηθεί για επιπλέον συλλήψεις αν δει πως συντρέχει λόγος.

Να σημειωθεί ότι εδώ και λίγες μέρες έχει τεθεί σε ισχύ ο νέος νόμος για την αθλητική βία και πλέον όποιος συλλαμβάνεται με την άσκηση της ποινικής δίωξης ο εισαγγελέας πρέπει να του επιβάλει περιοριστικούς όρους και να μην εισέλθει ποτέ ξανά στο γήπεδο, ανεξάρτητα με το πότε θα γίνει η δίκη, ενώ αν παραβεί τους περιοριστικούς όρους τότε κινδυνεύει άμεσα με ποινή φυλάκισης.