Skip to main content

Όλα ανοιχτά για τη μέθοδο αποθεραπείας του Κουέστα στον Άρη

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να μην περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στην Τούμπα

Ο Χουλιάν Κουέστα αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο του ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ και προκάλεσε έντονη ανησυχία στους ανθρώπους του Άρη. Το ιατρικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» εισηγήθηκε «νυστέρι» για τον Ισπανό τερματοφύλακα που τραυματίστηκε σοβαρά στην κλείδα.

Παρ'όλα αυτά στο μυαλό των ανθρώπων του Άρη υπάρχει και σχέδιο Β για τον τραυματισμό του Κουέστα, μέσω του οποίου ο Ισπανός πορτιέρε πρόκειται να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας ώστε να τεθεί και πάλι στην διάθεση του Απόστολου Τερζή μετά από ένα μήνα.

Η επιλογή του συντηρητικού προγράμματος εμπεριέχει όμως ρίσκο για τους ανθρώπους του Άρη καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο υποτροπής.

Μέσα στις επόμενες ημέρες οι «κιτρινόμαυροι» σε συνεργασία με τον Κουέστα αναμένεται να πάρουν την τελική τους απόφαση για την μέθοδο αντιμετώπισης του τραυματισμού του 29χρονου τερματοφύλακα.