Skip to main content

Όλα ανοιχτά για την πρόκριση,έμειναν στο μηδέν Άρης και Ατρόμητος(vid)

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες με κορυφαία το χαμένο πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα - Όλα θα κριθούν την επόμενη Πέμπτη το Περιστέρι.

Στο μηδέν έμειναν Άρης και Ατρόμητος κατά την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Σημειώνεται πως η ρεβάνς των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν φτωχό με τον Άρη να μπαίνει δυνατά ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ αλλά ο Ατρόμητος ήταν καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφηνε τους παίκτες του Μίκαελ Ένινγκ να φανούν απειλητικοί.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκε στους Περιστεριώτες με τον Βέλλιο στο 13' να επιχειρεί να κρεμάσει τον Κουέστα αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ ενώ οι Θεσσαλονικείς απάντησαν στο 16' όταν ο Ντιγκινί σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Στρούγγης έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50' οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν πέναλτι όταν το σουτ του Ματίγια έξω από την περιοχή βρήκε αρχικά στον Γκάλο και ακολούθως στο χέρι του Κατράνη όμως ο διαιτητής Βάτσιος συμβουλεύτηκε το VAR και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Μάλιστα, ο Άρης κέρδισε αυτή τη φορά πέναλτι στο 63' σε ανατροπή του Ματίγια από τον Βέλλιο όμως ο Μπρούνο Γκάμα που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μέγιερι.

Από τη μεριά της, η αθηναϊκή ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φύγει με ένα σπουδαίο εκτός έδρας γκολ στο 75' καθώς ο Ανδρούτσος έφυγε στην αντεπίθεση ξεπερνώντας τον Ματίγια και έσπασε τη μπάλα δεξιά στον Ούμπιδες που σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα χτύπησε πάνω στον Δεληζήση.