Skip to main content

Όλα έτοιμα για τα «Ιβανώφεια» ανήμερα των 111ων γενεθλίων του Ηρακλή

Μετά από αρκετά χρόνια ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής, που αύριο σβήνει 111 κεράκια, αναβιώνει την πετυχημένη διοργάνωση των «Ιβανωφείων»

Με έναν ξεχωριστό τρόπο θα εορταστούν αύριο Παρασκευή 29 Νοεμβρίου τα 111α γενέθλια του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής, καθώς μετά από αρκετά χρόνια ο σύλλογος αναβιώνει την πετυχημένη διοργάνωση των «Ιβανωφείων».

Οι κολυμβητικοί αγώνες που καθιερώθηκαν στη μνήμη του μνήμη μεγάλου πρωταθλητή του Ηρακλή και ενός ήρωα της αντίστασης κατά των ναζιστικών στρατευμάτων, κατά τη διάρκεια της κατοχής, του Γεωργίου Ιβάνωφ, θα διεξαχθούν το διήμερο 29-30 Νοεμβρίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, Θεσσαλονίκης.

Υπό την αιγίδα της Π.Ε.Κ.Κ.Δ.Μ και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε), οι αγώνες «Ιβανώφεια» θα διεξαχθούν σε 3 αγωνιστικές ενότητες την Παρασκευή, το απόγευμα και το Σάββατο, 30/11/2019  πρωί & απόγευμα. Περίπου 700 αθλητές και αθλήτριες θα δώσουν το «παρών» στους αγώνες.

Συνδιοργανωτές των αγώνων και αρωγοί αυτής της προσπάθειας θα είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ).

«Στις 29 Νοεμβρίου 2019 ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ συμπληρώνει 111 χρόνια ζωής. Περιμένουμε όλους τους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ αλλά και του αθλητισμού στο Ποσειδώνιο, να απολαύσουμε τους αγώνες και να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλια του συλλόγου μας. Η τελετή έναρξης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στις 16.45», καταλήγει η ανακοίνωση.