Skip to main content

Φιέστα με πυροτεχνήματα και σόου με πυρσούς στο γήπεδο της Τούμπας

Οι άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης και άλλους φορείς της πόλης δουλεύουν πυρετωδώς για την αποψινή γιορτή.

Όλα είναι έτοιμα για την αποψινή φιέστα που θα διοργανωθεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ. 

Οι άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης και άλλους φορείς της πόλης αλλά και φυσικά με τους οπαδούς της ομάδας δουλεύουν πυρετωδώς όλη την εβδομάδα ώστε το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Θανάση Τζήλου να συνδυαστεί με μία φιέστα που θα μείνει αξέχαστη για την πόλη.

Αρχικά θα υπάρξει ένα πεντάλεπτο σόου πυροτεχνημάτων που θα λάβει μέρος μετά τη λήξη του αγώνα από την  ταράτσα του Δεύτερου Γυμνασίου Άνω Τούμπας και μέσα από το γήπεδο του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με το σβήσιμο των προβολέων της Τούμπας.

Μετά την πραγματοποίηση της απονομής, θα ακολουθήσει ο γύρος του θριάμβου από τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Τέλος οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί ετοιμάζονται να κλείσουν τη γιορτή με σπουδαίο τρόπο καθώς θα πραγματοποιήσουν ένα μεγαλειώδες σόου με πυρσούς κάνοντας τη νύχτα μέρα.

Σημειώνεται ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης θα τοποθετήσει γιγαντοοθόνη στον Λευκό Πύργο για όλους τους φιλάθλους που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο.