Skip to main content

Όλα για όλα για τους «4» του Κυπέλλου ο Άρης απόψε κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Άρης προκρίνεται με νίκη 1-0 και αποκλείεται με ήττα, ισοπαλία και νίκη που θα έχει διαφορά ένα τέρμα, αν το σκορ είναι από 3-2 και πάνω

Με τους εναπομείναντες αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση στο Κύπελλο Ελλάδας, που θα αναδείξει τις άλλες δύο ομάδες των ημιτελικών, οι οποίες θα πλαισιώσουν ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ.

Η «καρδιά» της διοργάνωσης χτυπάει σε Θεσσαλονίκη και Βόλο, όπου ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και ο Βόλος την ΑΕΚ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν νικήσει με 2-1 και 4-2, αντίστοιχα, στους πρώτους αγώνες.

Οι «κίτρινοι» περιμένουν στη Θεσσαλονίκη τους «ερυθρόλευκους» (20:00) για να επιχειρήσουν την ανατροπή, ποντάροντας στην καλή φόρμα τους και στην κόπωση του Ολυμπιακού από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις, σε Ελλάδα και Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε ηττηθεί δύσκολα 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ακολούθως απέσπασε ισοπαλία (1-1) στο πρωτάθλημα υποχρεώνοντας τον αντίπαλό της στην πρώτη εντός έδρας απώλεια της σεζόν και ύστερα επέστρεψε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, οπότε η αυτοπεποίθησή της είναι στα ύψη.

Ο Άρης προκρίνεται με νίκη 1-0 και αποκλείεται με ήττα, ισοπαλία και νίκη που θα έχει διαφορά ένα τέρμα, αν το σκορ είναι από 3-2 και πάνω.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να βρει το ένα γκολ, όμως είναι ζητούμενο πως θα κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα, απέναντι στην παραγωγικότερη επίθεση της Ελλάδας.

Το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σεμέδο, που τραυματίστηκε τη Δευτέρα στο Βόλο (γόνατο) και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες, ενώ Σα και Βαλμπουενά έμειναν στην Αθήνα για να πάρουν ανάσες.

Σαφές πλεονέκτημα έχει η ΑΕΚ, η οποία θα παίξει στον Βόλο (18:00) με τη σχετική σιγουριά που της δίνει το 4-2 του ΟΑΚΑ.

Η Ένωση θα πρέπει πάντως να προσέξει την αμυντική λειτουργία της, καθώς δέχεται εύκολα το γκολ, ενώ οι Θεσσαλοί είναι μια υπολογίσιμη ομάδα, όπως έδειξαν την περασμένη Δευτέρα απέναντι στον Ολυμπιακό και σήμερα δεν έχουν να χάσουν τίποτα.