Skip to main content

Όλα για όλα ο ΠΑΟΚ με Σλόβαν για την είσοδο στους ομίλους του Europa

Ο Δικέφαλος του Βορρά ψάχνει τη νίκη με δύο γκολ διαφορά, ενώ η Σλόβαν καλείται να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ κοιτώντας την άμυνα

Να... σβήσει την κακή βραδιά στη Σλοβακία πριν από μία εβδομάδα, όπου ηττήθηκε με 1-0 στην εκπνοή του παιγνιδιού από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, θέλει απόψει (PAOKTV, 20:00) στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, ώστε να μπει στους ομίλους του Europa League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ψάχνει τη νίκη με δύο γκολ διαφορά, ενώ η Σλόβαν καλείται να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ κοιτώντας την άμυνα, αλλά και να χτυπήσει μέσω αντεπιθέσων.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ξεκαθάρισε πως έχει εκπονήσει ένα πλάνο με φόντο την πρόκριση. Ένα πλάνο ικανό να υποστηρίξει κάθε απρόοπτο ακόμη και στο ενδεχόμενο παράτασης.

Εκείνο το οποίο ζήτησε από τους παίκτες του είναι απόλυτη συγκέντρωση, ενώ έστειλε και μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ξεκαθαρίζοντας πως το ποδόσφαιρο απαιτεί κυρίως μυαλό, πως πρόκειται για έναν συνδυασμό χαρακτηριστικών και όποιος ανταποκρίνεται στο συγκεκριμένο «πακέτο» έχει και τον πρώτο λόγο στην ομάδα του.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, από τη στιγμή που ξεκούρασε στο ματς πρεμιέρας παίκτες κομβικούς όπως ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο Άκπομ, ο Αμπέλ Φερέιρα επιστρέφει στη γνωστή.. συνταγή με τον Ροντρίγκο Σοάρες, όμως να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Λέο Μάτος.