Skip to main content

Όλα θα κριθούν στο Φάληρο, Βικτόρια Πλζεν – Ολυμπιακός 0-0 (video)

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν παρουσίασαν καλή εικόνα συνολικά μη έχοντας κανένα σουτ στο στόχο και κινδύνευσαν σε τρεις περιπτώσεις να δεχθούν γκολ.

Χωρίς νικητή και τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση της Βικτόρια Πλζεν με τον Ολυμπιακό στη «Doosan Arena» της ομώνυμης τσεχικής πόλης στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Σημειώνεται πως η ρεβάνς για τις δύο ομάδες θα διεξαχθεί την Τρίτη 30 Ιουλίου και ώρα 21:30 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης δεν σημειώθηκαν σημαντικές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες με την πρώτη να ανήκει στον Ολυμπιακό καθώς στο 17’, ο Ποντένσε μπήκε από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή, γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι αλλά το πλασέ του Βαλμπουενά πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χρούσκα.

Αντίστοιχα, η πρώτη ευκαιρία για την Πλζεν χάθηκε στο 18’ όταν ο Καγιαμπά σούταρε από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Ζοζέ Σα μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Σημειώνεται πως στο 20’ του αγώνα τραυματίστηκε ο αρχηγός των Πειραιωτών, Παπαδόπουλος και αντικαταστάθηκε από τον Μπα που έκανε ντεμπούτο με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Οι Τσέχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα στο 38’καθώς ο Κόπιτς βρήκε με τρομερή κάθετη τον Τσέρμακ, ο οποίος έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Σα με τρομερή επέμβαση αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του.

Μάλιστα στο 44’, οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ όταν ο Τσέρμακ εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκιλιέρμε προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά η μπάλα χτύπησε στον Πέρνιτσα και κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Σα και στη συνέχεια στην αγκαλιά του Πορτογάλου κίπερ.

Το συγκρότημα του Πάβελ Βρμπα μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο ένα γρήγορο γκολ και στο 50’ έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν ο Σα απομάκρυνε λανθασμένα τη μπάλα που στρώθηκε στον Καγιαμπά όμως το πλασέ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς έκαναν αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου δίνοντας την ευκαιρία στους αντίστοιχους της δευτεραθλήτριας Τσεχίας να κλέβουν μπάλες βγαίνοντας ταχύτατα στην αντεπίθεση.

Σημειώνεται πως η καλύτερη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό καταγράφηκε στο 76’ καθώς ο Μασούρας είδε την κίνηση του Μπουχαλάκη, ο οποίος έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απ' τα δεξί δοκάρι του Χρούσκα.

Οι συνθέσεις:

Βικτόρια Πλζεν (Βρμπα): Χρούσκα, Χάβελ, Πέρνιτσα, Μπράμπετς (72' Χέιντα), Χλούσεκ, Κάλβατς, Χροσόβσκι, Καγιαμπά, Τσέρμακ (84' Μίχαλικ), Κόπιτς, Κρμέντσικ (69' Χόρι).

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ (22 λ. τρ. Μπα), Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά (57' Καμαρά), Μασούρας (81' Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο.