Skip to main content

Όλες οι συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ

Έξι συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό

Έξι συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά:

Στις 9 το πρωί στη Νότια Πύλη της ΧΑΝΘ θα συγκεντρωθούν μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις.

Στις 6 το απόγευμα, στο άγαλμα Βενιζέλου, έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΔΟΘ κτλπ.

Την ίδια ώρα στη συμβολή των οδών Εγνατίας - Αγίας Σοφίας έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας. Στο ίδιο σημείο θα υπάρχει προσυγκέντρωση ΟΚΔΕ και ΚΕΕΡΦΑ.

Στις 18:00 επίσης θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους.

Στις 18:30 υπάρχει προγραμματισμένη προσυγκέντρωση στο Ηλέκτρα Παλάς από εργαζόμενους σε ΟΤΑ και Δημοτικές Επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης. Θα ενωθούν αργότερα με τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

Μεταξύ 17:00-18:00 στην πλατεία της Καμάρας θα συγκεντρωθούν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, φοιτητικοί σύλλογοι και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, μπροστά από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, από τις Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου. Από τις 18:00 θα υπάρχει προσυγκέντρωση στην περιοχή ανάμεσα στην πλατεία του Λευκού Πύργου μέχρι και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.