Skip to main content

Πού θα κάνουν τα μπάνια τους οι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης

Οι πολιτικοί που επιλέγουν για ολιγοήμερες διακοπές τη Χαλκιδική, η «φανατική» της Θεσσαλονίκης και αυτός που θα βουτήξει στα «χαρτιά».

Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει για τους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης ειδικά το φετινό θερμό από πλευράς πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων καλοκαίρι, που δεν αφήνει περιθώρια για πολυήμερες διακοπές και μακρινές αποδράσεις.

Κάποιοι απολαμβάνουν ήδη τις ομορφιές της Χαλκιδικής, ενώ άλλοι προγραμματίζουν ολιγοήμερες διακοπές σε κάποιο από τα πόδια της Χαλκιδικής.

Στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, ώστε ανά πάσα στιγμή εφόσον παραστεί ανάγκη να επιστρέψει στο Διοικητήριο, θα βρίσκεται για λίγες ημέρες η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης(Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά. Το Δεκαπενταύγουστο σχεδιάζει να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Παναγία Σουμελά, όπως και πολλοί άλλοι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης.

Στην Παναγία Σουμελά θα βρίσκεται εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τα θέματα απόδημου Ελληνισμού Γιάννης Αμανατίδης.

Για λίγες ημέρες διακοπών στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής στην πανέμορφη περιοχή της Ελιάς αναχωρεί ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Σε κάθε περίπτωση, θα βρίσκεται στις... επάλξεις για την εορταστική περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης κάνει ήδη τις βουτιές του στο Διάπορο, το νησάκι απέναντι από τον Όρμο Παναγιάς στη Χαλκιδική, όπου έχει σπίτι. Κατά το Δεκαπενταύγουστο θα αναχωρήσει για το αγαπημένο του Νυμφαίο στη Φλώρινα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου θα βρίσκεται για λίγες ημέρες στο πρώτο πόδι στη Χαλκιδική, ενώ το Δεκαπενταύγουστο θα επισκεφθεί το χωριό της, την Μαυροπλαγιά Κιλκίς.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος προτίμησε και εφέτος τις Σποράδες και εθεάθη ήδη στη Σκιάθο.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου θα μείνει πιστός και αυτό το καλοκαίρι στο Ποσείδι Χαλκιδικής, ενώ ο βουλευτής και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης στην Ελάνη.

Κοντά στη Θεσσαλονίκη αλλά στην Πιερία και δη στον Αγ.Παντελεήμονα βρίσκεται από την Πέμπτη ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης. Ολιγοήμερη και για αυτόν η ανάπαυλα, αφού όπως είπε στη Voria.gr, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας. Το Δεκαπενταύγουστο σχεδιάζει να επισκεφθεί την Παναγία Σουμελά και αμέσως μετά να επιστρέψει στο Σοχό για να γιορτάσει το καλοκαιρινό Πάσχα.

Στη Λευκάδα βρίσκεται ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας όπου απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης. Μάλισα, ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή σε ταβέρνα σε ορεινό χωριό του νησιού.

Κώστας Γκιουλέκας-Κώστας Καραμανλής στη Λευκάδα 

 

 

(φωτό lefkadapress)


Η βουλευτής του Ποταμιού Χριστίνα Ταχιάου θα πρωτοτυπήσει και θα κάνει διακοπές στη Θεσσαλονίκη.Μανιώδης θαυμάστρια της Θεσσαλονίκης ειδικά όταν η πόλη μπαίνει σε πιο χαλαρούς, καλοκαιρινούς ρυθμούς της θα απολαύσει βόλτες με το ποδήλατο στην παραλία της Θεσσαλονίκης, βουτιές στην πισίνα της Καλαμαριάς και εξόδους τα βράδια με φίλους.  

Την παραλία στο wallpaper του υπολογιστή του βλέπει ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων αρμόδιος για θέματα εκπαίδευσης Τάσος Κουράκης. Όπως μαθαίνουμε από τους συνεργάτες του, ο κ.Κουράκης θα βρίσκεται στο υπουργείο κάνοντας βουτιές στους καταλόγους των εκπαιδευτικών.