Skip to main content

Όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι των Τ.Ο. της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης

Απρόσμενα μεγάλη η συμμετοχή στις προσυνεδριακές εκλογές. Πέρα από κάθε προσδοκία οι υποψήφιοι σύνεδροι, ξεπέρασαν τους 300 οι υποψήφιοι

Απρόσμενο ενδιαφέρον από τους Θεσσαλονικείς για τις προσυνεδριακές εκλογικές διαδικασίες στη Νέα Δημοκρατία. Τόσο, που στη Διοικούσα Επιτροπή Ν. Θεσσαλονίκης του κόμματος αναγκάστηκαν να τυπώσουν ακόμη μεγαλύτερο αριθμό ψηφοδελτίων για τις... απλές εκλογές προέδρων και μελών Τοπικών Οργανώσεων και συνέδρων!

Είναι χαρακτηριστικό ότι χτες, τελευταία ημέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων, κατατέθηκαν περισσότερες από 100 υποψηφιότητες για μέλη του συνεδρίου (αντιπροσώπους) σε ορισμένες από τις τέσσερις ΝΟΔΕ, παρότι εκλέγονται 65 στις τρεις της Α' Θεσσαλονίκης (κεντρικού, ανατολικού και δυτικού τομέα) και 41 στη ΝΟΔΕ Β' Θεσσαλονίκης. Για παράδειγμα, για τη ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα κατατέθηκαν τελικά 74 υποψηφιότητες συνέδρων... Συνολικά στο νομό Θεσσαλονίκης εκλέγονται 206 αντιπρόσωποι στο συνέδριο και οι υποψηφιότητες ξεπερνούν τις 300, χωρίς όμως να είναι οριστική αυτή η καταμέτρηση.

Το γεγονός σχολιάστηκε θετικά από τα στελέχη της Διοικούσας Επιτροπής, καθώς όπως τόνιζαν πρόκειται για εκλογές στα κατώτατα κομματικά όργανα (εξαιρουμένων των συνέδρων) και δείχνουν ότι τελικά η προσέλευση μπορεί να είναι μεγαλύτερη κι από το ικανοποιητικό (έτσι το είχαν χαρακτηρίσει) 40% σε σχέση με τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Σε επίπεδο ονομάτων ήδη ξεκαθάρισαν οι υποψήφιοι πρόεδροι των Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης.

Κεντρικός Τομέας

-Α' Δημοτικής Κοινότητας:  Γιώργος Γκαζέπης (νυν πρόεδρος).

-Β' Δημοτικής Κοινότητας: Ιωάννης Ζυγούρας (νυν πρόεδρος).

-Γ' Δημοτικής Κοινότητας: Αναστάσιος Σιδηράτος (νυν πρόεδρος).

-Τριανδρίας: Αργυρώ Τσιτσίνια (νυν πρόεδρος).

Ανατολικός Τομέας

-Δ' Δημοτικής Κοινότητας: Δημήτρης Τζιμούρτας και Μάλαμα Τράσκα.

-Ε' Δημοτικής Κοινότητας: Σοφία Σαφαρίκα και Γεώργιος Βούγλαρης.

-Καλαμαριάς: Γιώργος Ανδρεάδης.

Δυτικός Τομέας

-Παύλου Μελά: Σίμος Κουπελόγλου και Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης.

-Κορδελιού Ευόσμου: Θεόδωρος Καλίτσης.

-Αμπελοκήπων Μενεμένης: Νικόλαος Σουσλόγλου και Γιώργος Τσαουσίδης.

-Νεάπολης Συκεών: Νίκος Καλλινικίδης και Αθανάσιος Φροσύνης (νυν πρόεδρος).