Skip to main content

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι μέχρι τώρα προκρίσεις θα μετρήσουν κανονικά

Όσοι αθλητές είχαν εξασφαλίσει μέχρι τώρα την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα διατηρήσουν τα εισιτήρια τους. Τι ισχύει για τις υπόλοιπες θέσεις

Από την ημέρα που πάρθηκε η απόφαση για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, λόγω κορωνοϊού, δημιουργήθηκαν πολλά ερωτήματα που ζητούν απάντηση με βασικότερο εξ αυτών το πότε θα πραγματοποιηθούν τελικά αυτοί.

Εκείνο που έμοιαζε δεδομένο και επιβεβαιώθηκε είναι ότι όσοι είχαν καταφέρει να σφραγίσουν την πρόκριση θα διατηρήσουν το εισιτήριό τους.

Υπολογίζεται ότι στο Τόκιο θα πήγαιναν περίπου 11.000 αθλητές και από αυτούς μέχρι τώρα είχαν εξασφαλίσει την παρουσία τους περίπου το 55 με 57%. Το ποσοστό δεν είναι ξεκάθαρο διότι υπάρχουν κάποια εισιτήρια που σφραγίστηκαν τις τελευταίες ημέρες και μένει να αποφασίσουν οι Ομοσπονδίες το τι θα κάνουν.

Βέβαια, το επόμενο που θα πρέπει να απαντήσουν η ΔΟΕ και η Οργανωτική Επιτροπή είναι τι θα γίνει με τις υπόλοιπες προκρίσεις. Πότε θα διεξαχθούν τα προΟλυμπιακά τουρνουά που απομένουν, ώστε να γίνει ξεκάθαρο ποιοι θα βρεθούν στο Τόκιο.