Skip to main content

Ολυμπιακοί: Δωρεάν οδοντιατρική περίθαλψη στους αθλητές από το ΑΠΘ

Το Τμήμα Οδοντιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ στηρίζει τους Έλληνες αθλητές που θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την έμπρακτη στήριξη στις προσπάθειες των Ελλήνων Αθλητών που θα μεταβούν στο Τόκυο προκειμένου να συμμετάσχουν στους ΧΧΧΙΙ Ολυμπιακούς Αγώνες «ΤΟΚΥΟ 2020», προσφέρει το Τμήμα Οδοντιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ.

Με τη δωρεάν κάλυψη της οδοντιατρικής περίθαλψης των αθλητών που περιλαμβάνει τόσο την πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων όσο και την κάλυψη των αναγκών στοματικής υγείας και οδοντιατρικών υπηρεσιών, το Τμήμα Οδοντιατρικής φέρει επίσημα τον τίτλο του «Υποστηρικτή της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας».

Για τον λόγο αυτό, το Τμήμα Οδοντιατρικής του ΑΠΘ και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή υπέγραψαν την επέκταση Συμφωνητικού, με διάρκεια μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2021, δεδομένου ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο αναβλήθηκαν και επαναπρογραμματίστηκαν για το καλοκαίρι του 2021.

Με αυτόν τον τρόπο, το Τμήμα Οδοντιατρικής στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες των Ελλήνων Αθλητών στην πραγματοποίηση των προπονήσεών τους και στη στόχευσή τους για κατάκτηση διεθνών διακρίσεων.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: https://hoc.gr/el/node/304