Skip to main content

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει καταγγελία σε FIFA-UEFA για τη διαιτησία με ΠΑΟΚ

Καταγγελία σε FIFA/UEFA ετοιμάζεται να αποστείλει ο Ολυμπιακός που μιλά για «καραμπινάτη» αλλοίωση αποτελέσματος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Έντονα ήταν τα παράπονα στις τάξεις του Ολυμπιακού για το χθεσινοβραδινό ντέρμπι κορυφής της Super League 1 κόντρα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (1-1), όπως αυτά εκφράστηκαν μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Μετά το τέλος του ματς, ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε έντονη συνομιλία με υπεύθυνο της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, στον οποίο μετέφερε τη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις του Ισπανού διαιτητή, Σάντσεθ Μαρτίνεθ.

«Δεν σέβεστε το προϊόν. Τα είδατε και εσείς σήμερα από κοντά. Εσείς είστε υπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει. Και δεν κάνετε τίποτα. Είσαι ικανοποιημένος από τη διαιτησία σήμερα; Τα είδες; Εμείς εδώ σεβόμαστε τους πάντες. Το γήπεδο είναι εκκλησία και τα άλλα γήπεδα είναι ζούγκλα. Εδώ δεν είναι Τούμπα, που είναι αγρίμια. Σεβόμαστε το ποδόσφαιρο, προσπαθούμε για το καλύτερο και εσείς τους αφήνετε ανεξέλεγκτους», φέρεται να είπε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gavros.gr.

Ο Αυστριακός παράγοντας φέρεται να απάντησε: «Ένα ματς ήταν», με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να του λέει: «Κάθε αγωνιστική τα ίδια γίνονται, έχετε χάσει τον έλεγχο».

Καταγγελία σε FIFA/UEFA

Από τον Ολυμπιακό φαίνεται πως δεν θα σταματήσουν τις διαμαρτυρίες τους μόνο εκεί. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόκκινος πρωταθλητής», από πλευράς Πειραιωτών θα γίνει νέα κίνηση στα ανώτατα ποδοσφαιρικά όργανα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, δεν πρόκειται να μείνουν άπραγοι για τη χθεσινή διαιτησία, καθώς θεωρούν ότι έγινε «καραμπινάτη» αλλοίωση αποτελέσματος. Μάλιστα, αναμένεται να απευθυνθούν ξανά στις δύο Διεθνείς Ποδοσφαιρικές Συνομοσπονδίες (την Παγκόσμια και την Ευρωπαϊκή), λίγες ημέρες μετά τις καταγγελίες που έγιναν και στον Λευτέρη Αυγενάκη.