Skip to main content

Oλυμπιακός: Κανονικά ο αγώνας με Γουλβς - Αντιδρά ο προπονητής της

«Εάν πρέπει να πάμε εκεί, θα πάμε. Όμως δεν συμφωνούμε να γίνει το ματς. Δεν είμαστε χαρούμενοι να πάμε», δήλωσε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Την αναβολή του μεθαυριανού αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» του Europa League ζήτησε η Γουλβς από την UEFA, αλλά οι Πειραιώτες θεωρούν δεδομένο ότι θα διεξαχθεί κανονικά το ματς.

Όπως μεταδίδει το «Φως», στην Αγγλία υπάρχει αναστάστωση μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ενώ δημοσίευμα στο Νησί αναφέρει πως οι «Λύκοι» είναι σε επαφή με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ζητώντας την αναβολή της προσεχούς αναμέτρησης στο φαληρικό γήπεδο.

Από τη μεριά τους οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενημερωθεί για τα δημοσιεύματα, αλλά ξεκαθάριζαν σε όλους τους τόνους ότι το παιχνίδι δεν πρόκειται να αναβληθεί και θα διεξαχθεί κανονικά, όπως διεξάγονται δηλαδή όλα τα ματς αυτή την εβδομάδα που τελούν υπό την αιγίδα της UEFA.

Σημειώνεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο ανέφερε με δηλώσεις του στο «Sky Sports» ότι είναι ανήσυχος για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, τονίζοντας πως δεν συμφωνεί στα ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Συγκεκριμένα, ο Ίβηρας κόουτς της Γουλβς δήλωσε:

«Δεν έχει νόημα να γίνονται αγώνες με κλειστές πόρτες. Προσποιούμαστε ότι ζούμε μία φυσιολογική ζωή όταν τα πράγματα δεν είναι νορμάλ. Έχει αντίκρισμα να παίζεις χωρίς κόσμο; Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο και τους φανς έτσι;

Εάν πρέπει να πάμε εκεί, θα πάμε. Όμως δεν συμφωνούμε να γίνει το ματς. Δεν είμαστε χαρούμενοι να πάμε. Δεν συμφωνώ στα κεκλεισμένων. Ο βασικός στόχος του ποδοσφαίρου είναι η διασκέδαση. Εάν οι φανς δεν πάνε στα γήπεδα ποιο το νόημα; Αυτό είναι ένα θέμα που ξεπερνάει το ποδόσφαιρο».