Skip to main content

Όλο και πιο δημοφιλή τα Λουτρά Πόζαρ - Πάνω από 1 εκατ. επισκέπτες

Τις ημέρες του Πάσχα η πληρότητα ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων έφθασε το 100% - Η επισκεψιμότητα φθάνει το 70% τις καθημερινές

Άνοδο που «αγγίζει» ακόμα και το 70% -σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια- καταγράφει η επισκεψιμότητα στα Λουτρά Ποζάρ τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δήμαρχος Αλμωπίας, Δημήτρης Μπίνος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Σε ετήσια βάση ξεπερνάμε το 1.000.000 επισκέπτες και έτσι κρατάμε την πρωτοκαθεδρία μεταξύ των λουτροπόλεων στη χώρα μας», τόνισε ο κ. Μπίνος, επισημαίοντας πως τα Λουτρά Πόζαρ δεν αποτελούν επιλογή μόνο των Ελλήνων, αλλά συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των επισκεπτών από τις γειτονικές χώρες, με αποτέλεσμα «η επισκεψιμότητα να φτάνει το 70% ακόμα και τις καθημερινές ημέρες».

Σε ό,τι αφορά την πληρότητα των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων δωματίων τις ημέρες του Πάσχα, ο δήμαρχος Αλμωπίας σημείωσε ότι υπήρξε ικανοποίηση από τους ιδιοκτήτες μονάδων στην περιοχή, καθώς «η πληρότητα έφθασε σε ποσοστό 100%».

Μάλιστα, έχει αλλάξει πλέον και η μέση ηλικία των επισκεπτών, αφού, όπως είπε ο κ. Μπίνος, «αν και στο παρελθόν τα μέρη αυτά επισκέπτονταν μόνο άτομα μεγάλης ηλικίας, τώρα έρχονται πολλοί νέοι, ζευγάρια αλλά και πολλά σχολεία από όλη τη χώρα. Ειδικά από τη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται πλέον πολλές μονοήμερες εκδρομές στα Λουτρά Πόζαρ».