Παρασκευή 7 Μαΐου 2021
x

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΠΕΡΑΙΑ-Ν. ΕΠΙΒΑΤΕΣ Ο «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»

Το συγκεκριμένο σκάφος πραγματοποιεί το δρομολόγιο τη θερινή περίοδο εδώ και επτά χρόνια προς τις παραλίες του δήμου Θερμαϊκού.

Ολοκλήρωσε για τη φετινή περίοδο τα δρομολόγια του προς τις ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών το παραδοσιακό καραβάκι «Άγιος Γεώργιος» της KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES.

Το συγκεκριμένο σκάφος πραγματοποιεί το δρομολόγιο τη θερινή περίοδο εδώ και επτά χρόνια προς τις βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες ακτές του δήμου Θερμαϊκού.

«Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας να ταξιδεύετε με το KARAVAKI ‘Άγιος Γεώργιος’, και μάλιστα σε μια χρονιά ιδιόμορφη. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας αλλά και τους ελάχιστους ξένους επισκέπτες που μας προτίμησαν για άλλη μια χρονιά και όλοι μαζί απολαύσαμε εν πλω όμορφες στιγμές με ασφάλεια και αξιοπιστία. Έχοντας το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους μας και τηρώντας τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας που ορίζονται από την Πολιτεία, δίνουμε ραντεβού για την άνοιξη του 2021» αναφέρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES Νίκος Τσαμασλής.  

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην ιστοσελίδα της KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES www.karavakithess.com.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ