Skip to main content

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή της Μαραθούσας

Οι εργασίες αφορούσαν κυρίως στην ασφαλτόστρωση της εισόδου στη Χαλκιδική, από τα όρια του νομού έως την έξοδο από τη Μαραθούσα.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή της Μαραθούσας, από την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την υλοποίηση τμήματος του έργου "Αποκατάσταση καταστραμμένων τμημάτων του Οδικού Δικτύου των δήμων Σιθωνίας, Κασσάνδρας, Πολυγύρου και Αριστοτέλη αρμοδιότητας Π.Ε.Χ", συνολικού προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ.

Οι εργασίες αφορούσαν κυρίως στην ασφαλτόστρωση της εισόδου στη Χαλκιδική, από τα όρια του νομού έως την έξοδο από τη Μαραθούσα. Στον άμεσο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει η διαγράμμιση του συγκεκριμένου τμήματος έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των οχημάτων.



Ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος, πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή, συνοδευόμενος από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών έργων της Π.Ε.Χ. και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την, εντός του χρονοδιαγράμματος, ολοκλήρωση των εργασιών.

Σε δηλώσεις του τόνισε ότι: "Η Π.Ε.Χ. θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε τα Ζερβοχώρια, η πιο υποβαθμισμένη λόγω θέσης περιοχή της Χαλκιδικής, να εισπράξουν την στήριξη της Περιφέρειας σε κάθε επίπεδο υποδομών της αρμοδιότητάς της, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής να νιώσουν ισότιμοι των υπολοίπων κατοίκων του Νομού μας. Θα ήθελα επίσης να υπενθυμίσω ότι είναι σε εξέλιξη το έργο οδοποιίας του δρόμου Ριζά - Πλατανοχώρι που είναι έργο πνοής για την περιοχή".