Skip to main content

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη με Καράογλου, Τζιτζικώστα και Ζέρβα

Συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Καράογλου, τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, και τον δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 13:00 η σύσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκη Μητσοτάκη στο ΥΜΑΘ με τοπικούς άρχοντες και φορείς στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εσωτερικών (αρμόδιο για ζητήματα Μακεδονίας-Θράκης), Θεόδωρο Καράογλου, τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, και τον δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα. Κατά την αποχώρησή του δεν προέβη σε δηλώσεις.

Τον πρωθυπουργό είχαν υποδεχθεί λίγο μετά τις 12:00 ο Θεόδωρος Καράογλου, η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος. Στο ΥΜΑΘ βρίσκεται και ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελος Μπίνης.

Στις 14:00 έχει προγραμματιστεί συνέντευξη του πρωθυπουργού σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης. Κατόπιν θα αναχωρήσει για την Αθήνα.