Skip to main content

Ολοκληρώθηκε ο «Δρόμος του Τάκη Σκουλή 2018» με στήριξη της ΧΑΝΘ

Ο γιατρός Στέργιος Αράπογλου με συνοδοιπόρο τη ΧΑΝΘ τερμάτισε χθες το «ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΣΚΟΥΛΗ 2018»στο Ακρωτήριο Ταίναρο.

Ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία ο «Δρόμος του Τάκη Σκουλή», στο Ακρωτήριο Ταίναρο του Νομού Λακωνίας, ο οποίος υλοποιήθηκε με τη στήριξη της ΧΑΝΘ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ “THE GAME”, που αφορά το αντιντόπινγκ. Ο δρομέας Στέργιος Αράπογλου τερμάτισε έπειτα από 1.400 χλμ.

Ο σπουδαίος αθλητής και Γενικός Χειρουργός του «Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης», εμπνευσμένος από το όραμα του δρομέα υπεραποστάσεων Τάκη Σκουλή, που έχει χαρίσει μοναδικές διακρίσεις στη χώρα μας, ξεκίνησε τη διαδρομή του στις 10 Σεπτεμβρίου από το Ορμένιο του νομού Έβρου και έτρεχε για 24 ημέρες. Από το βορρά ως το Νότο ο Στέργιος Αράπογλου διέσχισε όλη την Ελλάδα μεταφέροντας το μήνυμα του «καθαρού αθλητισμού».

Ο Στέργιος Αράπογλου κινήθηκε μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και παράδρομων από άσφαλτο, σε χωματόδρομους και ορεινούς όγκους. Κάθε πόλη της Ελλάδας που αποτέλεσε σταθμό στην πορεία του αθλητή, αγκάλιασε την προσπάθεια τιμώντας τον Στέργιο Αράπογλου με εκδηλώσεις και παραδοσιακά δρώμενα, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της στο όραμα του ευ αγωνίζεσθαι.