Skip to main content

Ολοκληρώθηκε το δίκτυο αποχέτευσης του Δήμου Θερμαϊκού

Μετά την ολοκλήρωση κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή και προς αποφυγήν ταλαιπωρίας των πολιτών, οι κάτοικοι θα πρέπει να προσέρχονται με οριζόμενη σειρά.
Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στο Δήμο Θερμαϊκού, σύμφωνα με τα αρμόδια όργανα της ΕΥΑΘ. Οι κάτοικοι που υπάγονται στο δήμο θα πρέπει να προσέρχονται με συγκεκριμένη σειρά προς αποφυγήν ταλαιπωρίας. Συγκεκριμένα:

Σύνδεση αποχέτευσης Αγ.Τριάδος-Εθν.Αντιστάσεως-Νεαπόλεως-Οικονομίου-Εξαστέρου

Οι κάτοικοι της οδού α) Εθν. Αντιστάσεως (από Οικονομίου έως Εξαστέρου) β) Ανώνυμος οδός κάθετος στην οδό Οικονομίου μεταξύ Εθνικής Αντιστάσεως και Βελουχιώτη (30μ. από Οικονομίου προς Εξαστέρου) γ) Νεαπόλεως (από Οικονομίου έως περιφερειακή Αγίας Τριάδος) δ) Παύλου Μελά (από Οικονομίου έως περιφερειακή Αγίας Τριάδος) ε) Αγίας Τριάδος (από Νεαπόλεως έως Βενιζέλου) στ) Εξαστέρου (από Νεαπόλεως έως Βενιζέλου) ζ)Ανώνυμος οδός κάθετος στην Οικονομίου που εξυπηρετεί το συγκρότημα «Πάραλος» η) Περιφερειακή οδός Αγίας Τριάδος (από Οικονομίου σε μήκος 100μ.) του Δήμου Θερμαϊκού Τ.Δ Αγίας Τριάδος.
                                                                       
Σύνδεση αποχέτευσης Περαίας-Λυκούργου-Αριστοτέλους-Θερμαϊκού
         
Οι κάτοικοι της οδού α) Λυκούργου (από Ακτής έως Θερμαϊκού) β) Αριστοτέλους (από Λυκούργου  έως Φλέμιγκ) γ) Θερμαϊκού (από Λυκούργου έως Φλέμιγκ) του Δήμου Θερμαϊκού Τ.Δ. Περαίας.

Οι κάτοικοι και των δύο δικτύων θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της ΕΥΑΘ ΑΕ, οδός Τσιμισκή 98, 1ος όροφος, τις ώρες από 8:00 έως 13:00  από  1-10-2009 έως 15-10-2009 για να πληρώσουν το Δικαίωμα Σύνδεσης και τη Δαπάνη Ιδιωτικής Διακλάδωσης, ώστε η εταιρία να προβεί στην κατασκευή της Σύνδεσης των οικοπέδων με το δίκτυο.





















Για κάθε οικόπεδο θα πρέπει να προσέλθει ο διαχειριστής ή ο εκπρόσωπος των συνιδιοκτητών προσκομίζοντας μαζί του φωτοαντίγραφα (όχι επικυρωμένα) από όλες τις οικοδομικές άδειες με τις οποίες κτίστηκαν τα κτίσματα του οικοπέδου, φωτοτυπία του αντίστοιχου τοπογραφικού διαγράμματος που συνοδεύει τις εν λόγω οικοδομικές άδειες, καθώς και σύσταση καθέτου ιδιοκτησίας του οικοπέδου με το τοπογραφικό διάγραμμα που τη συνοδεύει, εφόσον αυτή υπάρχει. Επίσης θα πρέπει να γνωστοποιείται το ΑΦΜ, η ΔΟΥ καθώς και τα στοιχεία της ταυτότητας του διαχειριστή ή του εκπροσώπου.
Τα ποσά που αντιστοιχούν θα τα πληροφορήσουν ακριβώς οι υπάλληλοί των γραφείων της Εταιρίας




Η ΕΥΑΘ προειδοποιεί ότι σε περίπτωση που δεν προσέλθουν οι ενδιαφερόμενοι να τακτοποιήσουν τη σύνδεση του οικοπέδου στο σημειούμενο παραπάνω χρονικό διάστημα, η εταιρία θα προβεί στην κατασκευή της σύνδεσης του οικοπέδου μετά το πέρας όλων των υπολοίπων συνδέσεων.