Σάββατο 20 Ιουλίου 2019
x

ΛΑΡΙΣΑ:ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ-ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΜΑΧΗ(VID)

Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν θέσει Πυροσβεστική και Αστυνομία στο σημείο παραμένουν σε ισχύ και συνεχίζεται η εκτροπή των οχημάτων.

Ολοκληρωτική ήταν η καταστροφή του εργοστασίου ξυλείας στην παλαιά εθνικό οδό Λάρισας - Βόλου στο ύψος της Γαλήνης και Πλατυκάμπου, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα της Τετάρτης από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις με τουλάχιστον 15 οχήματα και 40 άνδρες από ολόκληρη τη Θεσσαλία και το Λιτόχωρο της Πιερίας, έθεσαν την φωτιά υπό έλεγχο μετά από μια επιχείρηση που διήρκησε τουλάχιστον 5 ωρών.

Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο περιφερειακός διοικητής Π.Υ. Θεσσαλίας Χρήστος Σπαθούλας είπε ότι οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έδωσαν τεράστια μάχη με τις φλόγες, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, επέκταση της πυρκαγιάς σε άλλες επιχειρήσεις, ενώ απετράπη το ενδεχόμενο έκρηξης από τις δύο δεξαμενές προπανίου.

Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν θέσει Πυροσβεστική και Αστυνομία στο σημείο παραμένουν σε ισχύ και συνεχίζεται η εκτροπή των οχημάτων από την εθνική οδό σε παράδρομο για την ασφάλεια των οδηγών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ