Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επίθεση ακροδεξιών με αλυσίδες σε μέλη της ΚΝΕ - 5 τραυματίες

Από την επίθεση των ακροδεξιών στα μέλη της νεολαίας της ΚΝΕ τραυματίστηκαν πέντε άτομα - Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Επίθεση ακροδεξιών σε μέλη της νεολαίας της ΚΝΕ σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 σήμερα στην πλατεία της Ηλιούπολης στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr περίπου 25 άτομα της ΚΝΕ βρισκόταν στην πλατεία της Ηλιούπολης μοιράζοντας φυλλάδια και κολλώντας αφίσες για επικείμενη δράση τους στην πλατεία Τερψιθέας τις επόμενες ημέρες όταν ομάδα έξι ατόμων με κουκούλες, full face, αλυσίδες και taser τους πλησίασαν και τους επιτέθηκαν.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν πέντε άτομα και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τρεις από τους τέσσερις τραυματίες στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνες.

Σε δήλωσή της στο 902.gr η αυτόπτης μάρτυρας, Νικολέτα Θεογνώστου εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος του δήμου Παύλου Μελά καταγγέλλει ότι «οι φασιστικές ομάδες με ευθύνη των κυβερνώντων αλωνίζουν εδώ και μέρες στη Σταυρούπολη χωρίς να τους πειράζει κανείς».

Δείτε φωτογραφία από τη στιγμή της επίθεσης