Skip to main content

Ομαλά η κίνηση στους δρόμους

Σήμερα και αύριο αναμένεται αυξημένη κίνηση στο οδικό δίκτυο. Η τροχαία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η έξοδος των ετεροδημοτών από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τις εκλογικές περιφέρειες όπου ψηφίζουν.

Η κίνηση στους δρόμους εντός και εκτός της πόλης δεν παρουσιάζει προβλήματα, παρά την έντονη βροχόπτωση που παρατηρήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με στοιχεία της Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Ωστόσο η συσσώρευση υδάτων στη περιφερειακή οδό έχει αναγκάσει τους άνδρες της Τροχαίας να προβούν σε εκτροπή της κυκλοφορίας σε ορισμένα σημεία, προκειμένου να καθαριστεί το οδόστρωμα.

Παράλληλα, η Τροχαία προχώρησε σε επιστροφή πινακίδων σε όσους είχαν αφαιρεθεί, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν τις μετακινήσεις τους. Οι πινακίδες δεν επιστρέφονται σε οδηγούς με παραβάσεις του νόμου περί αλκόολ, κόκκινου σηματοδότη και υπερβολική ταχύτητα.

Όσον αφορά τα δρομολόγια των λεωφορείων, αυτά κινούνται σε φυσιολογικά για την ημέρα πλαίσια, ενώ η πληρότητα ανέρχεται στο 100%. Αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε την Παρασκευή καθώς πραγματοποιήθηκαν 400 δρομολόγια, τα 50 εκ των οποίων ήταν έκτακτα, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να κορυφωθεί η κίνηση, με την επιστροφή των ψηφοφόρων. 

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια εκτελούνται κανονικά, ενώ έχουν παρουσιαστεί κάποια μικροπροβλήματα σε ορισμένες γραμμές.