Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019
x

ΟΜΑΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ

Ενώ οι αρχικές προβλέψεις έκαναν λόγο για αποκατάσταση που θα πάρει μέρες, αυτό επιτεύχθηκε στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Προς ομαλοποίηση βαίνει σταδιακά η κατάσταση στον δήμο Νέας Προποντίδας και η καθημερινότητα επανέρχεται στους φυσιολογικούς της ρυθμούς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου νοτιοδυτικής Χαλκιδικής, παρά την πρωτόγνωρη θεομηνία η κινητοποίηση όλων ήταν άμεση κι ενώ οι αρχικές προβλέψεις έκαναν λόγο για αποκατάσταση που θα πάρει μέρες, αυτό επιτεύχθηκε στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

«Σ’ όλη αυτήν την δύσκολη κατάσταση για τον δήμο μας, δεν ένιωσα ποτέ μόνος» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μ. Καρράς και συνέχισε « Ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης επικοινώνησε άμεσα μαζί μου και δήλωσε την αμέριστη στήριξή του, ενώ απέστειλε κυβερνητικό κλιμάκιο για το συντονισμό της κατάστασης. Μετέβησαν στην περιοχή ο Υπουργός προστασίας του πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Υποδομών Κων/νος Καραμανλής, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τ. Θεοδωρικάκος, ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Θ. Καράογλου, ο υπουργός Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρης, ο Γενικός Γραμματέας πολιτικής προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιάς, οι βουλευτές του νομού κ. Γ. Βαγιωνάς και Απ. Πάνας, ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Απ. Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Γιώργου, ο δήμαρχος Κασσάνδρας Β. Κυρίτσης και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ντέμπλας, ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου κ. Βορδός, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας και πλήθος υπηρεσιακών παραγόντων. Οφείλω να τους ευχαριστήσω όλους, γιατί η βοήθεια τους τις δύσκολες αυτές ώρες ήταν πολύτιμη ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ