Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΛ. ΓΕΟΡΓΚΕΣΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Αλεξάντρου Γεοργέσκου είναι καθηγητής Πλαστικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Iuliu Hatieganu Cluj Napoca της Ρουμανίας

Ο διεθνούς φήμης καθηγητής Αλεξάντρου Γεοργέσκου πρόκειται να δώσει διάλεξη με τίτλο "Μυϊκοί κρημνοί έναντι αγγειούμενων κρημνών στην ανακατασκευή του άνω άκρου (Μuscle flats versus perforator flats in upper limb reconstraction)" την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 9.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου. Η διάλεξη θα γίνει στην αγγλική γλώσσα.

Ο κ. Γεοργέσκου είναι καθηγητής Πλαστικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Iuliu Hatieganu Cluj Napoca της Ρουμανίας και μέλος πολλών εταιρειών Μικροχειρουργικής και Χειρουργικής 'Ανω 'Ακρου (της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Εταιρείας, της Ρουμανικής, Ελληνικής Σερβικής, Ιταλικής κλπ) και επισκέπτης καθηγητής σε πολλά πανεπιστήμια ανά τον κόσμο. Οι δημοσιεύσεις του σε επιστημονικά περιοδικά και βιβλία ξεπερνούν τις 200.

Ο καθηγητής θα παρευρεθεί ως προσκεκλημένος Εκπαιδευτής του Καθηγητή Ορθοπαιδικής του ΑΠΘ κ. Παναγιώτη Γκιβίση στο 5ο Σεμινάριο Τενοντομεταθέσεων Άνω Άκρου με Πτωματικά Παρασκευάσματα (7-9 Φεβρουαρίου) που πραγματοποιείται στους χώρους του ΑΠΘ. Στο πλαίσιο της συνεισφοράς του στο εκπαιδευτικό έργο της Α' Ορθοπεδικής Κλινικής ΑΠΘ ο κ. Georgescu εκτός από τη διάλεξη θα συμμετάσχει και σε δύο χειρουργεία της Κλινικής και της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής ως Εκπαιδευτής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ