Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
x

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: ΤΟ ΚΑΚΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ

Ανακοίνωση για το τρομακτικό τροχαίο ατύχημα στα Γιαννιτσά στην πίστα Motocross εξέδωσε ο Όμιλος Φίλων Μοτοσικλέτας Γιαννιτσών

«Η οικογένεια του Όμιλου Φίλων Μοτοσικλέτας Γιαννιτσών με πόνο ψυχής και με άσβεστη την ελπίδα ότι τα δυο αυτά νεαρά παιδιά θα επιστρέψουν σύντομα», αναφέρει ο Όμιλος σε ανακοίνωσή του για το τρομακτικό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σε πίστα των Γιαννιτσών.

«Στα 25 και πλέον χρόνια, που ο Όμιλος μας διοργανώνει επίσημους αγώνες και προπονήσεις, στην εξαιρετική από άποψη ποιότητας και νόμιμα αδειοδοτημένη πίστα αγώνων Motocross, στην περιοχή Ταλαμπά, δυστυχώς και παρά τα άψογα και σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς μέτρα ασφαλείας, που πάντα άλλωστε λαμβάνουμε, φέτος κατά τη διάρκεια Πανελλήνιων Αγώνων Motocross στις 17.10.2021 το μεσημέρι, έμελλε να γευτούμε την πίκρα ενός φοβερού ατυχήματος, που οδήγησε βαριά τραυματισμένους στο νοσοκομείο δύο συναθλητές και φίλους μας, που μοιράζονται μαζί μας την αγάπη τους για το άθλημα του Motocross», αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο ντοκουμέντο αμέσως μετά το ατύχημα στον αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:

Το κακό χτύπησε και την πόρτα μας.

Στα 25 και πλέον χρόνια, που ο Όμιλος μας διοργανώνει επίσημους αγώνες και προπονήσεις, στην εξαιρετική από άποψη ποιότητας και νόμιμα αδειοδοτημένη πίστα αγώνων Motocross, στην περιοχή Ταλαμπά, δυστυχώς και παρά τα άψογα και σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς μέτρα ασφαλείας, που πάντα άλλωστε λαμβάνουμε, φέτος κατά την διάρκεια Πανελλήνιων Αγώνων Motocross στις 17.10.2021 το μεσημέρι, έμελλε να γευτούμε την πίκρα ενός φοβερού ατυχήματος, που οδήγησε βαριά τραυματισμένους στο νοσοκομείο δύο συναθλητές και φίλους μας, που μοιράζονται μαζί μας την αγάπη τους για το άθλημα του Motocross.

Η άτυχη αυτή στιγμή μας σημάδεψε ήδη όλους. Η οικογένεια του Ομίλου μας με πόνο ψυχής και με άσβεστη την ελπίδα ότι τα δυο αυτά νεαρά παιδιά θα επιστρέψουν σύντομα κοντά μας και στους αγώνες, στέκεται πλάι τους και προσεύχεται για την καλύτερη δυνατή έκβαση του δικού τους αγώνα αυτήν την στιγμή, στον οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα βγουν νικητές.

Αλέξανδρε και Αθανάσιε – Ταξιάρχη καλή δύναμη. Σας περιμένουμε.

Επίσης, ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Σκύδρας με ανάρτησή του στο facebook δηλώνει τη συμπαράστασή του στον Ο.Φ.Μ. Γιαννιτσών και εκφράζει τις ευχές του να βγουν νικητές τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν στον αγώνα της Κυριακής στα Γιαννιτσά:

«Αρωγοί και συμπαραστάτες για πολλά χρονιά του Ο.Φ.Μ. Γιαννιτσών είμαστε πλάι του επικροτώντας την ανακοίνωση του και την συμπληρώνουμε λέγοντας ότι “Το κακό χτύπησε και την πόρτα” ΟΛΟΥ του μοτοσυκλετιστικού κόσμου. Η σκέψη και οι προσευχές του Α.ΜΟΣ. Σκύδρας είναι μαζί σας Αλέξανδρε και Αθανάσιε – Ταξιάρχη. Στην δύσκολη αυτή μάχη σας, από την οποία ΟΛΟΙ ευχόμαστε να βγείτε Νικητές..!!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ