Skip to main content

Όμιλος Ηρακλής: Νέος οικονομικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Γιώργος Λυμπερόπουλος

Ο κ. Λυμπερόπουλος είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού από το Πανεπιστήμιο του Όσλο

Ο Γιώργος Λυμπερόπουλος αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου τη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Holcim.
 
Ο κ. Λυμπερόπουλος διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως Οικονομικός Διευθυντής, έχοντας αναλάβει σημαντικούς ρόλους σε πολυεθνικούς οργανισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ευρύτερο περιφερειακό επίπεδο, ενώ έχει εργαστεί σε εταιρίες των κλάδων προϊόντων ταχείας κατανάλωσης (FMCG), βιομηχανίας, φαρμάκων και υγείας. Οι πιο πρόσφατοι ρόλοι του ήταν ως Επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών Ελλάδας και Κύπρου στις εταιρίες Abbot Laboratories και AbbVie.
 
Ο κ. Λυμπερόπουλος είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού από το Πανεπιστήμιο του Όσλο στη Νορβηγία.

Ο κ. Δημήτρης Χανής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε «Καλωσορίζω τον κ. Λυμπερόπουλο στον Όμιλό μας και του εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο του ρόλο. Η διεθνής εμπειρία και τεχνογνωσία του θα συνεισφέρει στην υλοποίηση του «πράσινου» επενδυτικού μας προγράμματος, ενισχύοντας παράλληλα την κερδοφορία μας και εδραιώνοντας τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στο σύγχρονο αειφόρο οικοδομείν».