Skip to main content

Ομοεθνής ο δολοφόνος του νεαρού Αφγανού στην Πάτρα

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη που σκότωσε τον 20χρονο Αφγανό το βράδυ της Παρασκευής στην Ακτή Δυμαίων της αχαϊκής πρωτεύουσας

Στον εντοπισμό του δράστη που πυροβόλησε και σκότωσε τον 20χρονο Αφγανό το βράδυ της Παρασκευής στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας, προχώρησε η Αστυνομία

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «tempo 24news», πρόκειται για 27χρονο ομοεθνή του, ο οποίος βρισκόταν στην ίδια ομάδα με αυτή του θύματος.

Ο δράστης πυροβόλησε με ευθεία βολή προς την άλλη ομάδα των μεταναστών και η σφαίρα βρήκε τον συμπατριώτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πιστόλι ενώ στο σημείο - όπως έχουμε γράψει - βρέθηκαν κάλυκες των 9mm. 

Φαίνεται ότι ο 27χρονος επιχείρησε να πυροβολήσει εναντίον της άλλης ομάδας περίπου 80 ατόμων που τους επιτέθηκαν μέσα στο χώρο του Λαδόπουλου και ο 20ρονος ομοεθνής του βρέθηκαν ανάμεσα στα πυρά με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός στο έδαφος. 

Μάλιστα πληροφορίες της ιστοσελίδας «patrastimes», αναφέρουν πως έχει εκδοθεί ήδη ένταλμα σύλληψης για τον δράστη που αμέσως μετά το φονικό συμβάν έφυγε από την περιοχή καθώς τον παρέλαβε αυτοκίνητο το οποίο αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.