Skip to main content

Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία στη Ρόδο

Οι αστυνομικοί έφθασαν στη σύλληψη του δράστη, μετά από τη μαρτυρία της συζύγου του θύματος - Δράστης και θύμα φέρονται να είχαν δώσει ραντεβού

 Συνελήφθη στη Ρόδο ο δράστης του εγκλήματος με θύμα 43χρονο επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με τραύματα από κυνηγετικό όπλο το πρωί της Παρασκευής μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο συλληφθείς είναι ένας 46χρονος, ο οποίος μετά την ανάκριση από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου, ομολόγησε το έγκλημα και μάλιστα ήταν αυτός που οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου βρισκόταν η σορός του θύματος, σύμφωνα με το cnn.gr

Κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  • 2 κυνηγετικά όπλα, χωρίς αδεία κατοχής
  • πτυσσόμενη ράβδος (γκλόπ)
  • 2 αστεράκια (τύπου νίτζα)
  • τσεκούρι με ξύλινη λαβή μήκους 41 εκατοστά
  • ξύλινη χειρολαβή με ενσωματωμένη σ’ αυτή μεταλλική λάμα μήκους 20 εκατοστά
  • 43 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου διαφόρων διαμετρημάτων

Επιπλέον, σε υπαίθριους χώρους που υπέδειξε ο δράστης βρέθηκαν το κυνηγητικό όπλο που χρησιμοποίησε, καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα που άνηκαν στον 43χρονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Το χρονικό

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το θύμα είχε δώσει ραντεβού με κάτοικο της περιοχής του Έμπωνα, σε δασική περιοχή (κοντά στο κτήμα του θύματος) το οποίο ανάμεσα σε Σιάννα - Κρητηνία. Η συνάντηση ήταν μοιραία καθώς κάτω από συνθήκες αδιευκρίνιστες έγινε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει επιτόπου.

Κατά δήλωση της συζύγου του θύματος, ο άνδρας της έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι του προκειμένου να συναντηθεί με τον 46χρονο για να διευθετήσουν οικονομικές μεταξύ τους διαφορές. Ακολούθως δηλώθηκε η εξαφάνισή του καθώς οι ώρες περνούσαν και δεν είχε δώσει σημεία ζωής και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στη σύλληψη του δράστη, μετά από τη μαρτυρία της συζύγου του θύματος, η οποία τους ενημέρωσε για το μοιραίο ραντεβού που έκλεισε ο σύζυγός της με τον 43χρονο.

Στελέχη του Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, συνέλαβαν τον 46χρονο τις πρώτες πρωϊνές ώρες.