Skip to main content

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης: Φόρο τιμής για την επέτειο του Πολυτεχνείου

«Σήμερα μπορεί να μην έχουμε τανκς στους δρόμους αλλά τα μηνύματα παραμένουν ακόμα επίκαιρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΒΣΘ για το Πολυτεχνείο

Φόρο τιμής σε εκείνους που αγωνίστηκαν στην 48η επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου απέδωσε σήμερα η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, ενώ κατέθεσε σήμερα και στεφάνι στην Πολυτεχνική σχολή Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η ΟΒΣΘ σε ανακοίνωσή της, «σήμερα μπορεί να μην έχουμε τανκς στους δρόμους αλλά τα μηνύματα παραμένουν ακόμα επίκαιρα συμβολίζοντας τον διαχρονικό αγώνα με στόχο την Δημοκρατία, Ελευθερία, Παιδεία και Κοινωνική Δικαιοσύνη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΒΣΘ:

«Η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης τιμά σήμερα την 48η επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου αποδίδοντας φόρο τιμής σ' εκείνους που αγωνίστηκαν και αποτελούν σήμερα φάρο και οδηγό όλων μας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ο.Β.Σ.Θ. κατέθεσε στεφάνι στην Πολυτεχνική σχολή Θεσσαλονίκης στην μνήμη των παιδιών που με απαράμιλλο θάρρος θυσιάστηκαν για την ελευθερία που όλοι απολαμβάνουμε.

Σήμερα μπορεί να μην έχουμε τανκς στους δρόμους αλλά τα μηνύματα παραμένουν ακόμα επίκαιρα συμβολίζοντας τον διαχρονικό αγώνα με στόχο την Δημοκρατία, Ελευθερία, Παιδεία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Η συνείδηση των κοινών στόχων για την επόμενη μέρα του σήμερα που είναι το Αύριο και το καλύτερο μέλλον, έρχεται με τη λαϊκή συμμετοχή που θα «σφυρηλατήσει» την πορεία για την ολοκλήρωση των στόχων του Πολυτεχνείου στον κάθε πολίτη, οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα  για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τις επόμενες γενιές».

 

Φωτογραφία αρχείου