Skip to main content

Ομπάμα για Κόμπι Μπράιαντ: Τώρα ξεκινούσε τη δεύτερη ζωή του

Συντετριμμένος και ο Μπαράκ Ομπάμα για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Τζιάνα - Τι έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ

Φανατικός του αθλητισμού, ο Μπαράκ Ομπάμα είναι συντετριμμένος από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνα, που σκοτώθηκαν μαζί με επτά ακόμη άτομα όταν το ελικόπτερό τους συνετρίβη το πρωί της Κυριακής (26/1) στη Καλαμπάσας του Λος Άντζελες, πιθανότατα εξαιτίας της πυκνής ομίχλης που υπήρχε στην περιοχή.

«Ο Κόμπι ήταν ένας θρύλος του παρκέ και μόλις ξεκινούσε μια δεύτερη ζωή μου θα ήταν εξίσου σημαντική. Το να χάνεται και η Τζιάνα το κάνει ακόμη πιο συνταρακτικό για εμάς που είμαστε γονείς. Η Μισέλ κι εγώ στέλνουμε την αγάπη και τις προσευχές μας στη σύζυγό του, Βανέσα και σε ολόκληρη την οικογένεια Μπράιαντ σε αυτή την απίστευτη ημέρα», έγραψε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ στο Twitter.

Ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έγραψε από την πλευρά του: «Ο Κόμπι Μπράιαντ, παρά το γεγονός ότι ήταν ένας από τους σπουδαιότερους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, μόλις ξεκινούσε τη ζωή του. Αγαπούσε την οικογένειά του και είχε τρομερό πάθος για το μέλλον. Η απώλεια της όμορφης κόρης του κάνει αυτή τη στιγμή ακόμη πιο συνταρακτική. Η Μελάνια κι εγώ στέλνουμε τα θερμότερα συλλυπητήριά μας στη Βανέσα Μπράιαντ και την οικογένειά του. Ο Θεός να είναι μαζί σας».