Skip to main content

Αλλάζει η εικόνα στην περιοχή του εμπορικού κέντρου One Salonica

Το εμπορικό κέντρο επενδύει σε έργα εξωραϊσμού και αναβάθμισης της γύρω περιοχής. Πανυγηρικό opening των Cineplexx με το «Spectre» του Τζέιμς Μπόντ.

Σε παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο αλλά και στον δεύτερο όροφο του εμπορικού κέντρου στις κινηματογραφικές αίθουσες και το food court προχωρά το εμπορικό κέντρο ONE Salonica που αφενός θα καταστήσουν ελκυστικότερο το κέντρο και αφετέρου, θα βελτιώσουν και θα αναβαθμίσουν τη γύρω περιοχή για κατοίκους και επισκέπτες.

Όπως πληροφορήθηκε η Voria.gr, το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης ενέκρινε αίτημα της διαχειρίστριας εταιρείας(City Gate AE), για να κατασκευαστεί με δική της δαπάνη, παιδική χαρά στην πλευρά του outlet mall που βλέπει στην οδό Κώττα Ρούλια και στη Δυτική Είσοδο της πόλης, ενώ δίπλα στη παιδική χαρά (K. Ρούλια & Κ. Οικονόμου)  θα κατασκευαστεί ανοικτό γήπεδο μπάσκετ και πίσω από αυτό, χώρος στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση που περιλαμβάνει πρόσθετο φωτισμό, κρίνεται αναγκαία και σημαντική για την περιοχή η οποία ως γνωστόν, τις βραδινές ώρες, λειτουργεί σαν πόλος για διάφορες ....δραστηριότητες, μη νόμιμες.

Σε ότι αφορά το ONE Salonica, προχωρούν οι ετοιμασίες της αυστριακής Cineplexx στο 2o όροφο. Από εχθές το απόγευμα άρχισαν οι εργασίες ανακαίνισης του lobby των κινηματογραφικών αιθουσών, ενώ προβλέπεται πανηγυρικό opening το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, με το νέο έργο του James Bond 007, το «Spectre».

Στο μεταξύ, έχουν εξασφαλιστεί οι άδειες και προχωρούν με ταχείς ρυθμούς οι ανακαινίσεις και των υπολοίπων τεσσάρων αιθουσών(οκτώ αίθουσες συνολικά από τις οποίες η μία είναι θερινή), οπότε όλο το σύμπλεγμα των κινηματογράφων θα είναι απολύτως έτοιμο στις 3 Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι η Cineplexx, που επιχειρεί από τη Θεσσαλονίκη την είσοδό της στην ελληνική αγορά, ήδη κάνει κρούσεις για να μπει και σε άλλα εμπορικό κέντρα, στην Αθήνα, καθώς δημιουργούνται ευκαιρίες λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες ανάπτυξης κινηματογράφων, που ήδη λειτουργούν στη χώρα μας.  

Σε ό,τι αφορά το food court που επίσης βρίσκεται στο 2ο όροφο, προστίθενται νέα σημεία εστίασης. Έχει ανοίξει η σπαγγετερία Hot Pot, ενώ τις επόμενες ημέρες ανοίγει το πρώτο Bubbbe Tale στη Θεσσαλονίκη, μία πρωτότυπη πρόταση για παγωμένο τσάι  που έρχεται από την Ταϊβάν. Επίσης, ανοίγει μία πιτσαρία της Fratelli, ενώ υπάρχουν συζητήσεις για δύο ακόμη κενούς χώρους, στον έναν από τους οποίους, το μεγάλο με πρόσβαση στο αίθριο, θα λειτουργήσει καφετέρια.

Όπως και να έχει, αρχές Νοεμβρίου, το ONE Salonica θα έχει να παρουσιάσει μία πιο ολοκληρωμένη πρόταση εμπορική και ψυχαγωγική.

Cineplexx