Skip to main content

ΟΝΝΕΔ Ημαθίας: Διαφωνούμε με Κυριάκο-Προδότες όσοι ψήφισαν τις Πρέσπες

Σε εσωκομματικά πλαίσια διαφωνούμε ακόμη και με τον Κυρ. Μητσοτάκη και θεωρούμε προδότες όλους αυτούς που ψήφισαν τη Συμφωνία, τονίζει η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας

Την έντονη αντίθεσή της στη Συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, η οποία, σε πολύ υψηλούς τόνους, χαρακτηρίζει «προδότες» όσους ψήφισαν τη συμφωνία, υπογραμμίζοντας τη διαφωνία της ακόμα και με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε σημειώσει πως δεν είναι προδότες όσοι στηρίζουν τις Πρέσπες.

«Σε εσωκομματικά πλαίσια διαφωνούμε στο σημείο αυτό ακόμη και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θεωρούμε προδότες όλους αυτούς που την ψήφισαν ή είχαν τη δυνατότητα να την απορρίψουν και δεν το έπραξαν. Δεν μπορούμε να συμπορευόμαστε μαζί τους, δεν ανήκουν δίπλα μας», τόνισε η ΟΝΝΕΔ εφόσον χαρακτήρισε πρώτα τη Συμφωνία κατάπτυστη, επαίσχυντη και προδοτική.
Η ΟΝΝΕΔ μάλιστα ματαίωσε ως ελάχιστο δείγμα την καθιερωμένη δημόσια εκδήλωση για την εκκίνηση της νέας χρονιάς και την κοπή της βασιλόπιτας.

«Δεν γίνεται να χαριεντιζόμαστε, ούτε να διασκεδάζουμε ως Οργάνωση, την ώρα που κάποιοι ξεπουλάνε τη Μακεδονία», σημείωσε.

«Παράλληλα αποφασίσαμε να συμμετέχουμε σε όποια προσπάθεια αναληφθεί για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ή την άμβλυνση των βαρύτατων συνεπειών που είναι σίγουρο ότι θα έχει σε βάρος της Ελλάδας και ειδικά στην περιοχή της Μακεδονία», πρόσθεσε.

«Ο αγώνας για τη μια και μοναδική ελληνική Μακεδονία δεν πρέπει να σταματήσει», ανέφερε ακόμα.

«Ας συμβιβαστούν όσοι θέλουν να βάλουν πάνω από τον αγώνα, τις προσωπικές επιδιώξεις. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε, εμείς δεν έχουμε λόγους για να το κάνουμε, εμείς ως ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, δεν συμβιβαζόμαστε», τόνισε τέλος η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας.

Την ανακοίνωση υπέγραψε ο πρόεδρος της οργάνωσης, Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης.