Skip to main content

ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης: Ευκαιρία για διορισμούς συγγενών και φίλων ο ΟΑΣΘ

Είναι ξεκάθαρο ότι σε μια ήδη προβληματική κατάσταση η λύση δεν είναι η κρατικοποίηση, αναφέρει η οργάνωση νεολαίας της ΝΔ.

Ευκαιρία για διορισμούς συγγενών και φίλων χαρακτηρίζει τον ορισμό της νέας διοίκησης του ΟΑΣΘ από τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

«Είναι ξεκάθαρο ότι σε μια ήδη προβληματική κατάσταση η λύση δεν είναι η κρατικοποίηση που εφαρμόζει η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ.

Εκτός αν πράγματι πιστεύει κανείς ότι αποτελεί λύση για έναν οργανισμό αστικών συγκοινωνιών που υπολειτουργεί, έχει ήδη βυθίσει την πόλη σε χάος δύο φορές τους τελευταίους δέκα μήνες από τις επισχέσεις εργασίας και ζημιώνει επί δεκαετίες το Δημόσιο, το να γίνει εξ ολοκλήρου μία ακόμη προβληματική ΔΕΚΟ», αναφέρει η ανακοίνωση της οργάνωσης νεολαίας της ΝΔ και προσθέτει:

«Με τα νέα μέλη του Δ.Σ., όπως ανακοίνωσε χθες ο αρμόδιος Υπουργός, Χ. Σπίρτζης, είναι φανερό πως η κυβέρνηση όχι απλώς δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την ουσιαστική επίλυση του προβλήματος και την αντιμετώπιση ενός φλέγοντος ζητήματος για εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, αλλά εκμεταλλεύεται το πρόβλημα ως μία ακόμη ευκαιρία για διορισμούς συγγενών και φίλων.

Μπορεί το θράσος της κυβέρνησης και των ανθρώπων που την απαρτίζουν να μην έχει τελειωμό, αυτό στο οποίο πρέπει σίγουρα όμως να δοθεί άμεσα ένα τέλος είναι η ταλαιπωρία των κατοίκων της Θεσσαλονίκης».