Skip to main content

ΟΝΝΕΔ: Ξεπέρασαν τα 80.000 μέλη στο 13ο συνέδριο - Οι μισοί συμμετείχαν πρώτη φορά

Η οργάνωση αναφέρει πως σημειώνεται μεγάλη αύξηση της συμμετοχής γυναικών αλλά και ατόμων ηλικίας μέχρι 25 ετών - Είναι πλέον εγγεγραμμένα 82.757 μέλη

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης συνέδρων και η ανακήρυξη όσων συγκέντρωσαν τον απαραίτητο αριθμό των 30 μοναδικών υπογραφών, σύμφωνα με τους κείμενους κανονισμούς, όπως ανακοινώνει η Ελεγκτική Επιτροπή του 13ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ.

Το ηλεκτρονικό σύστημα λειτούργησε χωρίς προβλήματα, με απόλυτη διαφάνεια, αμεροληψία και σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα των μελών, υποστηρίζει η ΟΝΝΕΔ.

Συνολικά στο Εθνικό Μητρώο Μελών της ΟΝΝΕΔ είναι πλέον εγγεγραμμένα 82.757 μέλη. Αναδείχθηκαν 2.093 σύνεδροι, αριθμοί αυξημένοι από τους αντίστοιχους του Συνεδρίου του 2019, ενώ θα επικυρωθούν και 300 σύνεδροι προερχόμενοι από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κατά την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου.

Σύμφωνα με την οργάνωση, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ενώ 9.646 μέλη ξεπέρασαν το ηλικιακό όριο, μέσα σε 1,5 μήνα εγγράφηκαν στο Εθνικό Μητρώο Μελών της ΟΝΝΕΔ 21.913 νέα μέλη, ενώ σχεδόν το 50% των εκλεγμένων συνέδρων συμμετέχουν για πρώτη φορά σε συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Ταυτόχρονα, σημειώνεται μεγάλη αύξηση της συμμετοχής γυναικών αλλά και ατόμων ηλικίας μέχρι 25 ετών.

Στο 13ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ θα συμμετάσχουν με περίπτερα η Φλογά, Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, το Καταφύγιο Ζώων Βύρωνα με φόρμες εγγραφής εθελοντών, υιοθεσίας και ενημερωτικά φυλλάδια, ενώ την Κυριακή από τις 10:30 έως τις 11:00 θα πραγματοποιηθεί επίδειξη από την Εθελοντική Δασοπροστασία Παπάγου-Χολαργού (ΔΑΠΑΧΟ).

Το 13ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα, τους προσκεκλημένους, τη διαμονή, τις μετακινήσεις και τις διαπιστεύσεις δημοσιογράφων και παρατηρητών θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.